Șoferii au propus, luni vedem reacția primăriei și poliției

Pătrundere pe roșu sau semafoare defazate, cert e că pe str. Republicii (unde se fac lucrări) au existat multe blocaje în ultima săptămână.

Cam în dreptul spitalului CFR s-au întâlnit unii cu alții
Circulația nu s-a reluat decât după ce unii (toată coloana) au dat cu spatele!

Mai mulți șoferi buzoieni captivi în ambuteiaje au avut timp să studieze problema și să propună soluții primăriei și poliției:

„Cea mai bună soluție e să fie îndepărtate mașinile parcate. Odată scoase mașinile de aici se va putea circula pe două benzi. Au loc și două autobuze, unul pe lângă altul, nu va mai fi nicio problemă”

Foto explicație: Dacă se interzice temporar parcarea (pe timpul lucrărilor), se va putea circula în ambele sensuri pe jumătate din drum

Inclusiv reprezentantul contructorului, Troia Construct, e de această părere: „Noi vom da balizele jos, mai trebuie toaletați puțin copacii ținând cont de înălțimea autobuzelor”.

Poliția Locală e gata să îndepărteze mașinile parcate (dacă luni vor apărea indicatoarele cu „oprirea interzisă”), cei de la Urbis vor toaleta copacii dacă vor primi dispoziției.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla luni, dacă se va întâmpla ceva.

Explicație: Cei de la Troia au fost nevoiți să excaveze și să coboare nivelul șoselei și al trotuarului pentru a se ajunge la aceeași înălțime cu curțile caselor.

Citește:

loading...

4 comentarii la „Șoferii au propus, luni vedem reacția primăriei și poliției

 • …cam e de toaletat la copacii ăia!…nu se face așa așa ușor și repede operațiunea!…

  Răspunde
 • Cam complicata lucrarea, sigur va ieși ceva frumos, le doresc succes polițiștilor locali și vremuri bune ca să se finalizeze lucrarea pâna la sfârșitul anului!

  Răspunde
 • asta da organizare de santier … evaluarea impactului asupra traficului tb facuta inainte de demararea lucrarilor.

  Răspunde
 • Oare de ce de fiecare data in cazuri de acest fel, trebuie sa ne lovim mai intai de probleme si apoi sa gasim solutii. Oare nu sunt atatea minti luminate care puteau prevedea ca pot aparea astfel de probleme?! Comisia de disciplina rutiera ce face? Acum a venit ploaia si frigul seste incomod sa iasa pe traseu si asteapta propunerile din partea participantilor la trafic ??
  Apropos, piatra cubica recuperata din excavarea facuta ce se intampla cu ea? Ramane in „custodia” firmei Troia, sau a primariei?

  @ D-le Tereaca, am mai facut inca un print screen , nu de alta dar ai de la o vreme obiceiul sa modifici mesajele si sa postezi doar ce iti convine, sau chiar sa nu postezi toate mesajele din acelasi motiv.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.