Șoferii buzoieni trebuie să-i mulțumească lui în primul rând

Domnul din imagine, care arată cu degetul pe hartă, este C-tin Dumitru, fost primar la Mărăcineni, actual city manager.

El este cel care a anunțat primul în media buzoiană necesitatea înființării unui pod militar suplimentar la Mărăcineni care să preia din miile de mașini care traversează podul mare.

Tot el este cel care cu fiecare prilej (devenind probabil antipatic ) a pus pe tapet oficialităților mai mari în funcție amenajarea podului de pontoane.

Iată că strădaniile sale au fost încununate de succes, iar de azi se va trece la ridicarea efectivă a podului militar.

„Da, sunt aici, la râul Buzău. Lucrăm pe ambele maluri cu mai mulți oameni și utilaje pentru a amenaja căile de acces către platforma podului. Aș vrea să și asfaltez repede vreo 60 de metri pe malul dinspre orașul Buzău. Să văd cum fac. Am vorbit și cu cei de la armată, de azi încep să vină de la Brăila părțile componente, se apucă și ei repede de treabă. În două-trei, maximum patru zile se va putea circula pe el. Vreau să mulțumesc și eu ajutorului acordat de doamna prefect, domnului Neagu și domnului Ciolacu. Și Marcel a venit ieri la ședință cu cei de la Drumuri Naționale și a insistat să se facă acest pod militar. E mare lucru că am reușit, altfel ar fi fost nebunie aici. Podul mare a mai fost închis în 2005, dar acum cred că sunt de două ori mai multe mașini decât erau atunci”, a spus C-tin Dumitru.

Acesta susține că la Mărăcineni e nevoie să existe permanent un al doilea pod care să-i deservească pe cei care vin de pe Valea Slănicului.

De aceea, după ce podul militar va fi demontat (peste patru luni), va face demersuri pentru a se amenaja în același loc măcar un pod de tuburi.

loading...

8 comentarii la „Șoferii buzoieni trebuie să-i mulțumească lui în primul rând

 • Trebuia de prima data luata in calcul o asemenea idea.Nu inteleg de ce autoritatile au tergiversat atita lucrurile.Se astepta un studiu de fezabilitate de citeva luni???? Cind s-a facut podul de dupa razboi n-au mai fost necesare atitea studiu,s-a facut si gata.Aveam un precedent din 2005 si s-a vazut de atunci situatia daramite acum.

  Răspunde
 • Tot respectul pentru domnul Constantin.
  Trebuia sa intervina el,pentru ca -scuzati-mi termenul- incapabilii de la CNAIR dorm. TREBUIA SA FIE DEJA MONTAT PODUL PROVIZORIU PANA ACUM. De fapt cred ca nu-i intereseaza. Pentru ei ,important e sa stranga amenzi ptr rovigneta (cu toate ca tranzitarea podului mare este o adevarata aventura) si sa mearga leafa.
  Inca odata, respect ,domnule Maleanu!!!

  Răspunde
 • Domnul Constantin , poate va interesati si de strada Principala din Maracineni , este strada aia neasfaltata pe care vor trece mii de masini in lunile astea si ne vor face numai praf .

  Răspunde
 • A venit si caldura.De parcarea din fata intrarii principale a comandamentului Diviziei 2( PT33) cand va apucati? Dl primar asa a promis.

  Răspunde
 • Sa speram ca d-l Constantin se va tine de cuvant si va asfalta si str Principala singura ramasa neasfaltata din comuna.Promisiunile sunt facute din campania electorala dar se pare ca au fost uitate de dupa alegeri!Noi tot mai asteptam si am vrea sa traim in conditii civilizate!

  Răspunde
 • Sa nu mai spunem va rog de strada principala in Maracineni zace asa de ani de zile dupa vot gata nu mai sunt bani si promisiunile de gaze traim la butelie inca tot din cauza city manager daca nici la maracineni nu se pot baga gaze atunci cred ca nu se poate pe nicaieri doamne fereste cine va mai voteaza!!!

  Răspunde
 • Tot respectul pentru domnul Constantin, ideea cu un nou pod chiar si din diguri este foatre buna insa cred ca pentru demersuri acum este momentul!

  Răspunde
 • Eu locuiesc pe strada Albanopol cea care se spune că vor circula mașinile cand se va face podul .daca se va face acel pod care a promis,Si acea strada nu-i asfaltată e plina de gropi si noroi cand ploua e jale intram in noroi si noi si copii cu totul rușine.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.