Șoferii care tranzitează jud.Buzău trebuie să o ia pe ocolite


 

UPDATE: Traficul a fost reluat în jurul orei 14.00, după ce bolovanii au fost îndepărtați de pe carosabil.


În urmă cu câteva minute IPJ Buzău  a anunțat închiderea completă a circulației pe drumul național Buzău – Brașov în dreptul barajului Siriu.

Șoseaua s-a blocat, iar traficul este considerat periculos din cauza pietrelor care au căzut și continuă să cadă de pe versanți.

De vină este ploaia torențială căzută în zonă, pietrele fiind dislocate de șuvoaielor formate pe versantul care măginește DN10.

Șoferii sunt rugați să folosească rute alternative, cea mai indicată fiind cea spre Vălenii de Munte – Cheia – Săcele – Brașov.

În zonă acționează mai multe utilaje de la Drumuri Naționale pentru îndepărtarea bolovanilor, dar acțiunea este de durată.

Pe raza județului Buzău se circulă cu dificultate și pe E85 în două locuri. Între Poșta Câlnău și Crucea Comisoaiei și la ieșirea din Rm. Sărat înspre Focșani drumul european este acoperit de ape! CLICK AICI pentru detalii (Iată VIDEO). 


Citește și: Iată ce le pregătește primarul polițiștilor locali de la pază. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Șoferii care tranzitează jud.Buzău trebuie să o ia pe ocolite

  • Investiți si in zona Marghiloman din imediata apropiere a Bazarului,deoarece plătim taxe pentru zona o,iar beneficiile sunt o.Trotuarele sunt blocate cu masini parcate,romii stau pe strada cu băutura cu muzica data la maximum,ba mai mult străduțele învecinate sunt folosite drept toalete desi anul trecut masini de la RER au scos gunoiul săptămîni intregi pe banii comunității.In zona nu sunt copaci,nu flori cred
    ca este una dintre cele mai urîte si neîngrijite zone din oras. (ZONA ZERO)

    ESTE UN MARE MINUS PENTRU ADMINISTRAȚIE CARE NE TRATEAZA CU DISPRET.

    CU RESPECT LOCUITORII ZONEI

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.