Șoferii dau vina unul pe altul. E așteptată poliția să facă dreptate

Tamponare în această dimineață în rondul de la intersecția străzilor Bazalt și Transilvaniei.

S-au ciocnit un Logan de la LEX Protect (venea dinspre Bazalt) cu un Opel care rula dinspre fabrica de bere spre centru.

Ambii șoferi susțin că, de fapt, celălalt e cel care a forțat intrarea în intersecție.

E așteptată Poliția Rutieră pentru a face dreptate.

Citește și:

loading...

9 comentarii la „Șoferii dau vina unul pe altul. E așteptată poliția să facă dreptate

 • Nu se poate hotari care a fortat, pentru ca ala nu este giratoriu, este o bataie de joc. In giratoriu nu pot ajunge doua masini sa se loveasca asa. Prin comedia aia de rond se poate trece aproape perfect drept din ambele directii, nu se face nicio giratie, deci habar nu ai cine are prioritate, ca nu e nimeni primul in miscarea de giratie, ea ne-existant, de fapt. Intr-un giratoriu normal, daca doua masini ajung in acelasi moment, nu se pot lovi, ca sunt despartite de un rond generos, pe cand la aberatiile astea cu o galeata vopsita pusa in mijloc, masinile ajung la distanta de milisecunde in intersectie, la cativa centimetri unele de altele si nu poti sti care a fost primul.

  Dauna, in concluzie, ar trebui platita de administratorul drumului, adica primaria Buzau, care a distrus circulatia orasului cu tot felul de improvizatii periculoase si care nu exista in nicio tara civilizata.

  Răspunde
  • Trist dar adevărat.. Anonim are dreptate . Acela nu este un rond. Este o mare bătaie de joc asa cum este pe toată strada Transilvanie. La intersecție cu strada Oltului legal nu știu cum sa procedezi. Exista indicator care interzice sa pătrunzi pe strada Oltului când vii dinspre centru dar e și marcaj discontinu. Și la fel când ieși de pe strada Otului nu ai voie sa visezi stingă doar dreapta dar marcajul…permite. ce minte luminata din primărie ( în afara de a stiutorului tot Toma ) a dat avizat ca să nu mai spunem de politia rutiera.

   Răspunde
  • După urmele de impact îmi dau seama ca opelul era deja în intersectie și implicit avea prioritate.

   Răspunde
  • Înainte de acest”GIRATORIU”este un indicator. Trebuie respectat! Nu contează forma și dimensiunea rondului, contează obligația soferilor! De a da prioritate!

   Răspunde
 • Este foarte simplu:
  – Opelul a intrat primul în sensul giratoriu și astfel a căpătat prioritate de trecere;
  – Dacia a intrat ulterior în intersecția cu sens giratoriu, iar conducătorul acesteia trebuia să acorde prioritate de trecere Opelului care se afla în rond și care avea prioritate.
  Pe de altă parte, sensul giratoriu respectiv nu este realizat conform.

  Răspunde
 • Stim foarte bine cum merg bizonii de la Lex Protect, inclusiv cel de pe loganul acesta. Se cred ca au regim de ambulanță acele gorile, care ar trebui sa ii tempereze un pic politia, asta in cazul in care poliția nu e mana in mana cu patronul la Lex. Tot ce e posibil in Românica. Inclusiv in mine, era sa intre unul de la Lex, eu mergand pe drumul prioritar. Alo, nu aveti regim de ambulanță sau poliție, sa faceti ce vreti prin oras.

  Răspunde
  • Salut Ciprian! Ai dreptate, operatori de la Lex sunt agresivi în trafic. Circulă prin oraș parca ar fi coloană oficiala.

   Răspunde
 • Sunt de aceiași părere cu Vasile. După cum arata mașinile, cel de la lex nu era intrat in rond.
  Anonim și Gherasim, eu zic sa lăsați mașinile acasă și sa mergeți cu autobuzul. Rondurile alea mici asa cum sunt, îți facilitează ieșirea de pe străzile laterale. Dacă nu erau, așteptai pana imbatraneai sa intri pe Transilvaniei.

  Răspunde
  • Cel de la Lex a fost găsit vinovat. A acceptat să facă amiabilă.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.