Șoferiță de 38 de ani, victimă de 76. Pe trecerea de pietoni!

Accidentul s-a produs pe Bd. N. Bălcescu, la intersecția cu Col. Buzoianu.

Conform primelor informații, o buzoiancă de 38 de ani (vezi foto mai jos) care conducea un autoturism din direcția Parcul Crang către bulevardul Unirii, la intersecția cu strada Colonel Ion Buzoianu nu ar fi acordat prioritate de trecere unei femei de 76 de ani.

Bătrâna s-ar fi angajat în traversarea drumului în zona marcajului pietonal.
Pietonul a fost preluat de ambulanță pentru a i se acorda îngrijiri medicale. S-a întocmit dosar penal, polițiștii continuă cercetările.

Vom reveni!

loading...

4 comentarii la „Șoferiță de 38 de ani, victimă de 76. Pe trecerea de pietoni!

  • tot femeie….la volan…ce ar mai fi de comentat?

  • Nimic. Eu propun chiar sa le interzicem dreptul de a conduce iar carnetul sa fie acordat doar barbatilor. Ca doar ei sunt clar mai buni si mai atenti decat femeile si macar sa nu ii mai incurce aceste fiinte nedemne in incercarea de a-si exercita aptitudinile alese in ale soferiei.

  • Și pietonii au partea lor de vina. Marea lor majoritate traversează strada fără sa se asigure. Au impresia ca nimeni și nimic nu ii poate atinge dacă traversează strada pe trecerea de pietoni și nu se mai asigura înainte de a traversa.
    De asemenea, exista mulți șoferi care nu știu ca în apropierea trecerilor de pietoni trebuie sa reducă viteza pentru a fi în măsura sa oprească mașină și sa acorde prioritate de trecere pietonilor.
    Este greu sa fii pieton în ziua de azi, dar și mai greu este sa fii șofer. Lipsa educației își spune cuvântul, de cele mai multe ori.

  • Hai mai scuteste-ne cu textele astea:”tot femeie”….Dar voi bărbații chiar toti sunteti șoferi perfecți? Sunt si bărbați implicați în accidente mult mai grave, ex cel de la calea ferată aseara…Asa ca numai amesteca pe toate femeile in aceeasi oala!!! Fază e ca unii dau șpagă ptr permis chiar dacă nu ai scoala si stii sa citesti pe silabe , ai permis ca doar ai bani si relatii …Asta e Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.