Șoferiță începătoare. Iată ce s-a întâmplat


Un accident s-a produs azi la intersecția dintre strada  Al. Marghiloman și Iazul Morilor (străduță care vine dinspre cartierul Broșteni).

Așa cum se poate vedea din imaginea trimisă de un cititor, căruia îi mulțumim, o șoferiță începătoare a lovit cu un autoturism VW de culoare închisă o camionetă care circula regulamentar dinspre Micro V înspre Bazar.

Se poate observa că autoturismul are lipit de lunetă semnul de șofer începător și că, în plus, este înmatriculat în Prahova.

„Acolo e greu și pentru un șofer experimentat dacă vrea să facă stânga. Din cauza mașinilor parcate jumătate pe trotuar, jumătate pe carosabil, e dificil să te asiguri. Cel mai probabil, domnișoara n-a văzut camioneta și a intrat în ea. Autoturismul a trebuit tractat întrucât în urma impactului, i-a fost dislocată roata stânga față”, ne-a declarat un martor.

La fața locului n-a mai fost chemată poliția rutieră, întrucât nimeni n-a fost rănit.

S-a încheiat o „amiabilă”, șoferița dându-i asigurarea celui cu camioneta.

Conform noilor reglementări este interzis a se mai parca pe trotuar, dar din cauza lipsei locurilor de parcare această contravenție este trecută cu vederea de poliția locală și națională.


Citește și articolul: „Două vehicule s-au ciocnit, pasageră prinsă în mașină”. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Șoferiță începătoare. Iată ce s-a întâmplat

 • La noi la Buzău se pare ca incompatibilitatea primarului Toma,de a gasi metode de creare locuri de parcare(desi doar colecteaza impozitele masinilor care circula si nu face mai nimic pt cetateni),din pacate se raafrange asupra unor cetateni!
  Trotuarele ar trebui sa fie trotuare,fara accesul auto in special in intersectii unde vizibilitatea este redusa!
  Rog autoritatile sa monteze stalpisori pe trotuar macar in acele zone
  Sa se faca ceva in orasul asta
  Nu doar vorbe.
  De la ziua eroilor nu se vede mai nimic!

 • Nu o sa monteze stalpisori pentru ca nesimtitii care parcheaza aiurea in Buzau sunt chiar bugetarii si oamenii care sustin PSD, deci slabe sanse sa puna stalpisori sa isi deranjeze prietenii.

 • La noi la Buzău si PNL-istii sunt pesedisti!
  Daca nu avem opozitie,ce sa facem?ne bucuram cu firimiturile din promisiunile pompoase insirate in campanie si cam atat!bani sunt,dar nu se vrea!carpacim la nesfarsit,marim taxe si impozite,inventam decizii CLM si atat!

 • Ale tinereții valuri ….

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.