Șoferiță de 18 ani, decedată aseară! „Didi” s-a înfipt cu Mercedesul în acest stâlp! A lăsat satul fără curent

La doar patru luni distanță încă o șoferiță de 18 ani a sfârșit la ora două noaptea în mașina scăpată de sub control.

Noul accident s-a petrecut aseară în curba din imagine, de la intrarea în satul Fotin, pe drumul județean dinspre Rm. Sărat înspre Puiești.

Tânăra de 18 ani, cu carnet doar de câteva luni, circula singură și a intrat cu viteză în această curbă periculoasă. N-a virat stânga și s-a înfipt în stâlpul de electricitate, pe care l-a frânt, lăsând satul fără curent și cablu Tv.

Diana Buzăianu, alintată „Didi”, era elevă în clasa a douăsprezecea la liceul Al. Vlahuță din Rm. Sărat, iar în martie urma să împlinească 19 ani.

Tatăl său deține o vulcanizare în Rm. Sărat. Conform unor surse, fata mergea înspre Puiești, acolo unde are bunicii.

Citește și articolul: Accident aseară între un BMW și un Logan la coborârea de pe podul spre Ploiești. Patru răniți în BMW și unul în Logan. Iată ce s-a întâmplat!

Este al doilea accident mortal din ultimele luni în care piere o șoferiță de 18 ani.

În luna august, o tânără care avea carnet de doar două luni, Florentina Stoica, s-a răsturnat cu mașina de mai multe ori și a lovit un copac de pe margine.

La momentul respectiv s-a iscat o adevărată polemică asupra siguranței la volan pe timp de noapte a unor tinere neexperimentate.

Citește și articolul: ULTIMA ORĂ! Un VW Golf a luat foc! Iată imagini filmate de un amator!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Șoferiță de 18 ani, decedată aseară! „Didi” s-a înfipt cu Mercedesul în acest stâlp! A lăsat satul fără curent

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.