Șoferița și pasagera au ajuns la UPU Buzău inconștiente cu multiple traumatisme

Din păcate, bănuielile – ivite la vederea autoturismului făcut praf – au fost confirmate de informațiile venite dinspre UPU Buzău.

Cele două fete de 18 ani, șoferița și pasagera, sunt în stare gravă!

Șoferița și pasagera au fost preluate și au ajuns în UPU inconștiente și cu fracturi multiple:


Accidentul s-a produs în această dimineață la intrare în stațiunea Sărata Monteoru dinspre Merei.

Șoferița de 18 ani din Buzău a pierdut controlul volanului și a intrat violent în poarta și zidul unei proprietăți. Există suspiciuni că aceasta era sub influența băuturilor alcoolice.

Vai de fete, dar și de părinții lor în aceste momente.

Acest accident (ca și multe altele dinainte) ar trebui să atragă atenția părinților asupra riscului achiziționării de autoturisme + carnet de conducere pentru fete și băieți de 18-19 ani, care nu sunt pregătiți încă pentru șofat. Pe cât sunt de utile ori frumoase, pe atât sunt (mașinile) de periculoase!

În această dimineață în jud. Buzău s-a mai produs un accident cu victime multiple:

loading...

2 comentarii la „Șoferița și pasagera au ajuns la UPU Buzău inconștiente cu multiple traumatisme

  • De ce ați „ascuns” celălalt articol pe aceeași temă la rubrica „Actualitate”? Cumva pentru că acesta conținea un comentariu extrem de util și pertinent, pentru care „vi s-a atras atenția”?

    „Normal ca i-au luat masina. Dar asta e doar un mic simptom al unui intreg trend in care parintii au inceput sa-si divinizeze copiii, sa le apere marlaniile, sa ii incurajeze sa fie nesimtiti cu toti din jur. Toti se bat cu caramida in piept ca „eu la ei mei nu le permit sa faca si sa dreaga”, dar cand te uiti concret ce se intampla, de fapt e invers, parintii sunt cauza. Fac concurs de haine si telefoane scumpe cu parintii altor copii, prin intermediul copiilor, ca sa aiba ce afisa la scoala, le tin partea si ascund sub pres cand copiii fac magarii. Rezultatul…o tara de nesimtiti, marlani, inconstienti. Scoala nu mai poate face nimic, e depasita, ca e controlata tot de smecheri de prin inspectorate, administratie, adica tot politruci, iar atitudinea lor e aceeasi, ca si ei fac la fel cu beizadelele lor. E o societate toxica, din pacate. Se scoate nota la purtare curand, pe peretii scolilor vezi numai mesaje de genul „esti puternic, poti, fii minunat, esti cel mai tare, fii creativ, fii buricul Pamantului”. Mai rar sa scrie pe un perete ceva de responsabilitate, in o clasa din 10, undeva intr-un colt, mic, 3-4 reguli, dar pe care nu le mai respecta nimeni oricum. Cand unui mediocru i se repeta ani la rand ca el e cel mai tare, cel mai destept, unicul si inegalabilul, normal ca nu il mai sperie nici macar legile fizicii si se duce cu masina in copaci.”

    Răspunde
  • Orice părinte își dorește ce e mai bun pentru copilul lui. Invariabil, printre condițiile de obținere a unui job plătit mai bine este prezentă și sintagma: „posesie permis categoria B constituie un avantaj”. Este ilogic și devine chiar mai periculos să ai permis și să fi șofat doar cu instructorul în dreapta. Când vei fi nevoit să conduci singur va fi un calvar. Permisul categoria B nu mai este un moft ci este o necesitate pentru orice adolescent ce este apt să-l obțină.
    Școala de șoferi trebuie restructurată din temelii.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.