Șoferul (36 de ani) a murit pe loc, pasagera (29 de ani) a decedat la spital! VIDEO cu intervenția pompierilor

Sunt imagini teribile, consecință a vitezei și neatenției la volan (vezi VIDEO mai jos).

Șoferul de 36 de ani a fost scos mort de pompieri din Passat-ul intrat sub tir. Pasagera (29 de ani) a decedat și ea la spital.

Pompierii au fost nevoiți să taie părți din autoturism pentru a extrage victimele.

Ce s-a întâmplat a povestit reporterului buzoienii.ro chiar șoferul tirului (59 de ani, Prahova):

„Eu am semnalizat și am început manevra de viraj stânga spre Coco Rico. Urma să descarc niște lăzi. E linie continuă acolo, înainte de intersecție. Cel cu Passat-ul a venit din spate, a depășit parcă înainte un autoturism și un camion. Eu am virat stânga, dar tocmai atunci el a intrat iar în depășire. În ultima clipă a încercat să evite tirul prin dreapta, dar nu a avut nici timp, nici loc”

El e șoferul tirului, privind la tragedia întâmplată și rugându-se lângă ambulanță ca măcar femeia să trăiască

Accidentul s-a produs la ieșire din orașul Buzău spre Brăila, în dreptul intersecției de la Coco Rico.

Partea pe care se afla pasagera e mai puțin afectată. Dincolo, la șofer, e fix locul prin care a pătruns colțul spate dreapta al tirului

Traficul a fost reluat după mai bine de o oră. Gândurile la consecințele vitezei și neatenției la volan vor mai continua puțin.

Citește și:

loading...

6 comentarii la „Șoferul (36 de ani) a murit pe loc, pasagera (29 de ani) a decedat la spital! VIDEO cu intervenția pompierilor

 • …. porțiunea de drum de la intersecția cu Țintești până la Coco Rico direcția Brăila ar trebui făcută bandă de siguranță….200-300 m , nu știu exact cât e distanța !….e DN, nu?….

  Răspunde
 • Nu că țin cu ursu’ dar bag mâna în foc că tiristul nu s-a uitat nici măcar o secundă în oglindă la efectuarea manevrei de viraj la stânga, faptul că în zona este linie continuă nu absolvă pe nimeni de obligativitatea asigurării corespunzătoare DIN AMBELE DIRECȚII la schimbarea direcției de mers. Nu contest că cel cu Passat ul avea viteză, nu contest că depășea într-o zonă cu depășirea interzisă, dar din moment ce Passat-ul se afla în depășire cel cu TIR-ul era obligat conform legii să aștepte până este depășit și abia apoi să își continue manevra. Sunt șanse mari ca șoferul TIR-ului să primească un grad de culpă în dosarul penal care se va instrumenta. Aviz tuturor cretinilor de prin trafic care cred că doar dacă semnalizezi nu mai ești obligat să te asiguri și în oglinzi.

  Răspunde
 • Din 100 de cretini de genul care gonesc fara nici o limita si se distreaza dupa ce trec la limita uite ca asta nu a mai apucat sa rada impreuna cu pasagera ca „ia uite ce spectacol a facut el ca l-a obligat pe ala cu tirul sa-i dea prioritate chiar daca nu avea”. Intotdeauna oamenii corecti trebuie sa aiba si grija prostilor pe cand cretinii nu dau 2 bani pe propria lor viata. Si intotdeauna cand cretinul scapa rade in nasul celui care de fapt l-a salvat de la moarte.

  Răspunde
 • Unii sunt cu capul, așteaptă sa se uite tiristul în oglinda pentru ca el depășește pe linie continua. Dacă ești sinucigaș, procedezi la fel ca cel cu passatul.

  Răspunde
 • Sa moara dujmanii…acum au pierit ascultatorii de manele….

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.