Șoferul a ajuns la spital și nu mai știe nimic de mașină

Au trecut cinci zile de la accidentul de la Autorolla.

Faza tare e că proprietarul Fordului de Iași (IS-03-TAD) n-a primit de atunci nicio veste, de la nimeni, privitoare la locul unde a fost dusă mașina.

Astăzi, ieșeanul a sunat după ajutor la reporterul buzoienii.ro.

„Mașina e a mea, dar accident a făcut un prieten care m-a rugat să i-o împrumut ca să meargă până la București. Acolo, la dvs. la Buzău, a făcut accident. Prietenul meu s-a simțit rău după impact și a mers la spital. El nu știe nimic ce s-a întâmplat apoi cu Fordul. Nici pe mine, proprietarul, nu m-a căutat nimeni. Nici de la vreo firmă de tractări auto, nici de la poliție”, a spus proprietarul.

Șoferul Fordului n-a încetinit înaintea rondului și a intrat în coliziune cu un Range Rover. O pasageră din mașină s-a lovit mai rău.

Acesta roagă – în caz că știe cineva de mașina sa (poliție, tractări auto, martori, etc.) – să sune la numărul 0752.616.079.

Într-o imagine surprinsă la fața locului apare o remorcă folosită la tractări, cu număr de Galați, dar e posibil ca aceasta doar să fi trecut prin rond (vezi foto mai jos).

UPDATE: În urma articolului, proprietarul a primit un telefon de la Buzău. Mai puțin obișnuit e că mașina a fost vândută deja de două ori, fără acte, și ar fi ajuns la niște rromi de prin Viperești. Acum, proprietarul vine de la Iași pentru a-și recupera mașina.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.