„Șoferul a fost isteț. Altfel putea să radă o casă-două. Rămăsese fără frâne la vale”

Un autobuz al unei firme de transport județean a ajuns în șanț în această după-amiază.

Incidentul s-a produs pe raza comunei Vadu-Pașii, mai precis la Scurtești.

„Din câte spune, șoferul a rămas fără frâne în timp ce cobora dealul înspre podul de tuburi de la Scurtești. Îi mai funcționa doar frâna dreapta față. Restul pauză. E ciudat întrucât șoferul spunea că autobuzului abia ce i s-a făcut revizia și ITP-ul și că venea din service de la Mărăcineni. Băiatul de la volan a fost isteț. După ce și-a dat seama că a rămas fără frâne – la vale – a preferat să intre în șanț ca să se oprească acolo. Altfel, dacă ajungea cu mastodontul în sat risca să radă o casă-două, cu consecințe groaznice”, ne-a declarat un localnic nimerit la fața locului.

Din fericire autobuzul – care i-ar aparține unei firme de-a lui Adrian Popa, cunoscut transportator buzoian – nu avea călători în acel moment.

Șoferul susține că luase autobuzul din service de la Mărăcineni și ca să nu mai stea la coadă la pod a preferat să o ia peste tuburi la Scurtești și să ajungă mai repede la autobaza din Buzău.

Citește și articolul: Rușii sărbătoresc mâine victoria la Buzău. Click AICI

Râde ciob de oală spartă

Chiar dacă s-a terminat cu happy-end incidentul de azi ridică serioase semne de întrebare asupra modului în care s-au făcut reparațiile și revizia autobuzului.

În al doilea rând, transportatorii privați văd acum cum e s-o pățească pe pielea lor, după ce lunile trecute luau în tărbacă autobuzele second-hand aduse de Trans-Bus din Olanda, când se întâmpla ca vreunul din ele să rămână în pană pe traseu.

Citește și articolul: VIDEO. Iată ce greșeală gravă face acest șofer! CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau
loading...

3 comentarii la „„Șoferul a fost isteț. Altfel putea să radă o casă-două. Rămăsese fără frâne la vale”

  • Cunosc acea firma de transport de raza aceea si nu ma surprinde absolut nimic din partea lor.au nesimtirea de a lua multi bani pe abonamente dar circula cu toate rablele

  • Așa se întâmplă când faci muncă de mântuială .Nu iese nimica bun ,ba chiar pune în pericol viețile pasagerilor .Firma care a făcut reparația trebuie să-și ia rolul în serios și să facă treabă de calitate .

  • Cunosc personal acest personaj (Adrian Popa !), am lucrat mulți ani în urmă la el…!
    După părerea mea, credeți-mă foarte bine motivată, ar trebui să i se retragă toate autorizațiile de transport public…!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.