Șoferul a fugit, deși nu era vinovat!

Accident produs după amiază în Simileasca.

Conform primelor informații, un copil care mergea cu bicicleta a fost accidentat de o mașină pe str. Răchitei. Când a văzut ce s-a întâmplat, șoferul a fugit de la fața locului de teamă să nu fie agresat de rudele minorul rrom.

Numai că vina i-ar aparține mai degrabă minorului care a apărut brusc în fața BMW-ului de pe o stradă fără prioritate.

Copilul a ajuns la UPU.

„Un conducător auto care circula pe strada Răchitei din direcția Transilvaniei către strada Pasajului, ajuns în intersecție cu strada din urmă, a acroşat un copil biciclist care circula pe strada Pasajului şi care nu ar fi oprit la semnificația indicatorului „Oprire”. Accidentul s-a soldat cu rănirea minorului, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Şoferul a părăsit locul accidentului imediat după producerea acestuia. S-a întocmit dosar penal, polițiștii continuă cercetările pentru identificarea şoferului şi pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul” – informare IPJ Buzău

UPDATE: CLICK AICI pentru ultimele informații legate de acest subiect.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.