Șoferul a izbucnit în lacrimi. Ce a declarat reporterului


Șoferul a început să plângă în fața reporterului buzoienii.ro și a polițiștilor:

„Îmi pare tare rău pentru cele două femei. Era întuneric, pur și simplu nu le-am văzut. Din partea asta au venit, pe trecerea de pietoni. O doamnă e mai rău, una mai ușor. Eu nu sunt din Buzău, ci din Vrancea, nu știam drumul, că e trecere de pietoni aici. Lucrez în construcții, mergeam la o lucrare la Cilibia”Accidentul s-a produs pe trecerea de pietoni de la Romet, pe Șoseaua Brăilei. Femeile traversau dinspre stația de autobuz către platforma industrială:


„Ați văzut ? Ziua, cu poliția de față, acel șofer nu ne-a dat prioritate”, s-au plâns reporterului doamnele din fotografia de mai sus care au coborât din autobuz către serviciu

În zona trecerii de pietoni există o defecțiune la sistemul de iluminat, dar pe de altă parte s-au montat licurici pe indicatoarele care anunță trecerea de pietoni (unul pe stâlp, altul deasupra străzii)

Vom reveni cu informații despre starea celor două femei, preluate către UPU de ambulanțe.

Conform IPJ Buzău acestea au 48 de ani, iar șoferul din Vrancea 59 de ani.


Citește și:

loading...

10 comentarii la „Șoferul a izbucnit în lacrimi. Ce a declarat reporterului

 • O sa puna damburi de-alea tampite si acolo acum, ca un semafor cu buton costa prea mult. Si unii pietoni se baga ca niste kamikaze pe trecerile de pe sosele, unde e bine sa astepti pana e masina oprita, apoi sa treci. De ce ai intra in fata unei cutii de fier de 2-3 tone care vine rapid spre tine?!

  Răspunde
  • Adevărul este ca multa lume se grăbește sa ajunga la munca, este acea problema pe care companiile, aproape toate din Buzău îți transmit ca daca nu pontezi la timp, nu ti se pune acea ora. De asta si lumea grabita pe treceri. Am observat astazi și in zona unde sunt masate companiile Glasscorp, Lincoln electric si Green.
   Este evident ca trebuie sa se intervină la infrastructura, adica sa fie puse semafoare, sa fie iluminate trecerile de pietoni, speed bumper s.a.m.d

   Răspunde
  • La șoferi tampiti, soluții tâmpite. Ce o fi greu de înțeles: e trecere, reduci viteza, e pieton, opresti. Acolo problema a fost vizibilitatea, in alte cazuri sunt mașinile care obturează vederea. In orice caz aceeași idioți merg și cu viteza, blochează și vizibilitatea, ii deranjează trecerile de pietoni iar când ei sunt pietoni trec pe oriunde ii taie capul. Oricum ar fi sa nu ii deranjeze nimic. Mimoze.

   Răspunde
 • Iluminatul in acea zona este defect de foarte mult timp.dimineata și seara vizibilitate zero.Poate se iau măsuri.

  Răspunde
  • Zona nu este iluminata de luni de zile. Trecerea de pietoni este amplasata foarte prost , cuprinde Soseaua Brailei plus breteaua spre zona industriala .pietoni sunt vazuti tarziu mai ales daca sunt autobuze in statie. Intai trebuie sa apara victimele si apoi luam masuri , din pacate.

   Răspunde
 • Pai nu a fost reabilitata strada de curând?5 ani nu ar trebui sa fie probleme de genul asta.Din păcate însă,vedem ce bine a fost reabilitata,prevazuta doar cu stalpisori

  Răspunde
 • Fac destul de frecvent drumul ala dar si mi e mi s a intamplat sa vad pietonul destul de tarziu deoarece nu este absolut deloc luminata trecerea de pietoni si mai ales in conditii meteo nefavorabile si putin intuneric e si mai rau… din punctul meu de vedere o iluminare corespunzatoare ar fi de mare ajutor

  Răspunde
 • Singura solutie viabila sunt semafoarele cu buton.
  Trecerea de pietoni pleaca din statia de autobuz, pietonul se angajeaza in traversare prin fata autobuzului din statie si uite ca te trezesti brusc cu el in fata , orict de bine intentionat ai fi si ai circula.
  Aceeasi situatie este si cu o statie inaintea acesteia(la iesirea de sub podul CF pana in cimitrul Sf. Gheorghe.
  SEMAFOR CU BUTON! Solutia corecta
  Limitatoare de viteza = Solutia gresita

  Tot semafor cu buton trebuia amplasat si la trecerea de pietoni de pe Industriilor de la Liceul Tehnic si in nici un caz limitatoare de viteza.

  Autoritatile nu pun accent si pe disciplinarea pietonilor, ci doar pe „Calmarea” traficului.
  Semaforul cu buton ramane rosu atata timp cat nu este nevoie ca cineva sa traverseze, rezulta fluenta in trafic. Limitatoarele de viteza limiteaza PERMANENT fluenta traficului!

  Răspunde
 • Ce disciplina tataie la pietoni? La trecerea de cale ferată tot așa isteț ești? La trecerea de pietoni, pietonii au prioritate, la cea de cale ferată, are trenul. Ce dracu sunteți așa grei de cap? Adică dacă e tren ne e frica de el, dacă e pieton, trec peste el?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.