Șoferul avea TREI MOTIVE motive să fugă de Poliție

La vederea imaginilor, multora nu le-a venit să creadă cu ce viteză au putut circula pe străduța din Mărăcineni fugarul și apoi mașina de poliție.

Astăzi, am aflat de ce fugarul (43 de ani din mun. Buzău) gonea cu 150 km/h ca să scape de poliție.

  1. Era ilegal la volan. Avea permisul anulat!
  2. A sustras automobilul!
  3. Se afla sub influența băuturilor alcoolice!

Urmărirea a început pe E85 (Gura Câlnăului) și s-a desfășurat pe toată raza comunei Mărăcineni. Fugarul a fost oprit în Potoceni. După ce a fost încătușat i s-a pus fiola: 0,29 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Buzoianul de 43 de ani a fost încătușat, dus la arest pentru 24 de ore. Foarte probabil, în condițiile cumulului de infracțiuni, va primi arest preventiv pentru 29 de zile.

Doi în mașină ?

Comentariu cititor/martor: „Am fost în zonă când i-au prins pe amândoi! Foarte tare intervenția poliției. Pe șofer l-a extras imediat și l-au încătușat, iar pe celălalt care se încuiase în mașină mai târziu. Poate i-au băgat și la răcoare că la peste 150 km/h cum conducea prin comună merita. Putea să omoare foarte multă lume! Am auzit de la polițiști că nu avea permis și era beat. Cum să-i mai lași liberi pe ăștia? Nota 10 pentru reacția celor 4 polițisti pentru că l-au prins!”

Șoferului de 43 de ani s-a întocmit deja dosar penal pentru conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere şi furt în scop de folosință.

Citește și:

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.