Șoferul BMW-ului e singurul care a văzut tot. Declarație surpriză

Astăzi, reporterul buzoienii.ro a vorbit cu șoferul BMW-ului (care rula în spatele dubei), probabil singurul care a văzut exact cum s-a produs accidentul anului de la Buzău.

„Nu e așa cum au spus unii că șoferul Passat-ului a intrat într-o depășire riscantă și n-a mai avut timp să revină pe banda lui. Nu! Pur și simplu Passat-ul a virat brusc stânga și a intrat săgeată în duba care circula regulamentar. Șoferul dubei n-a avut nicio șansă, n-a avut timp să facă nimic. Eu, din spate, am reușit să pun frână. Dar și așa am fost acroșat de un colț al dubei și trimis în șanț”, a povestit șoferul BMW-ului.

Acesta a mai spus că la doar câteva secunde de la impactul teribil un echipaj SMURD care treceea întâmplător prin zonă a oprit la locul accidentului. „Eu nu apucasem să mă dezmeticesc și să cobor din mașină, că domnii de la SMURD erau deja acolo! În mod normal, ăsta e un avantaj pentru cei răniți. Din păcate, în cazul ăsta, nu s-a putut face nimic, cei doi șoferi au murit, cred, pe loc!”.

De ce a ajuns Passat-ul brusc pe contrasens nu vom ști niciodată. E posibil ca de vină să fi fost butonarea în mers a telefonului mobil. La 140 de km/h…

Citește și:

Citește și:

loading...

3 comentarii la „Șoferul BMW-ului e singurul care a văzut tot. Declarație surpriză

  • S-ar putea sa fie vorba despre un act suicidal.
    Adica soferul BMW-ului sa fi fost parasit sau s-a certat cu piranda si astfel acesta a luat decizia unui asemenea gest necugetat.
    Daca o mai fi tras pe nas si ceva inante de a se urca la volan nici nu trebuie sa ne mai miram de ce a virat stanga si a intrat direct in dubita.

  • @ipoteza ipotezelor
    Ai confundat personajele, șoferul bmw-ului nu are vina. Magraonul conducea vw.

  • Asa este, imi cer scuze pt confuzie, dar din moment ce am scris ca a fost parasit sau s-a certat cu PIRANDA, cred ca s-a inteles la cine m-am referit.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.