Șoferul Loganului făcut praf, șeful postului de jandarmi de la Monteoru. „Parcă a vrut să se sinucidă! S-a dus direct în tir”

Nu e o exagerare dar ce vedeți dvs. în această fotografie seamănă cu o minge de fiare contorsionate.

Reporterul n-a mai văzut până acum cu propriii ochi o mașină făcută cocoloș precum o bucată de hârtie.

Pentru a îndepărta Loganul de pe carosabil, tipul de pe buldo-excavatorul chemat la fața locului a dat efectiv mașina de-a rostogolul.

Îi dădea cîte un șut cu cupa, iar mașina se mai rostogolea puțin.

Într-o astfel de cușcă a morții, e evident că șoferul n-a avut nicio șansă de supraviețuire și a murit pe loc.

Ziariștii au aflat că e vorba de Constantin Nicolae – șeful de post al Jandarmeriei din Monteoru, însă autoritățile au rugat ziariștii să nu publice informația întrucât familia nu fusese încă informată. „Chiar dacă mașina e praf, telefonul n-a pățit nimic. Soția îl sună în continuu”, au auzit jurnaliștii o discuție între salvatori.

Singurul care poate povesti deocamdată ce s-a întâmplat e șoferul de pe cisterna care mergea în spatele Loganului.

„Nu știu ce s-a întâmplat de la un moment dat cu șoferul. Dar Loganul a început să vireze încet stânga. A depășit linia continuă și a intrat pe contrasens. Cel cu tirul, sărmanul, nu e vinovat cu nimic. A fost un erou. A încercat să evite cât a putut. Dar cel cu Loganul, parcă a vrut să se sinucidă, nu știu ce-a fost cu el, o fi adormit, n-o să aflăm niciodată. Loganul a intrat direct în tir și proiectat înapoi. Cabina tirului a intrat în copacii de pe margine, iar cu partea lateral spate a mai lovit o dată Loganul care s-a oprit în mine. După cum vedeți, și eu am încercat să evit pe cât am putut impactul, am pus frână și am virat dreapta înspre marginea drumului”, ne-a declarat șoferul cisternei.

Acesta tocmai încărcase 24 de tone de motorină de la Ploiești de la rafinărie și se îndrepta către o stație peco din Brăila.

Din fericire, rezervorul cisternei n-a fost deloc afectat, iar temerile inițiale ale pompierilor privitoare la un incendiu sau, și mai rău, la o explozie au fost din fericire infirmate.

loading...

5 comentarii la „Șoferul Loganului făcut praf, șeful postului de jandarmi de la Monteoru. „Parcă a vrut să se sinucidă! S-a dus direct în tir”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.