„Șoferul nu vrea să mai plece din stație!”

Reclamație la adresa șoferului de pe autobuzul nr. 2.

„Nu vrea să mai plece din stație! Cere să mai coboare oameni din autobuz. Dar asta e, lumea se grăbește, vrea să ajungă mai repede acasă. Nu e corect, de ce să se dea lumea jos ? Să pună autobuze mai dese”, ne-a scris un cititor indignat, care ne-a trimis și pozele inserate în articol.

Șoferul nu-i vinovat

Conducătorul auto nu poartă, însă, nicio vină. Așa a primit dispoziție (în vremuri de pandemie). Să nu mai plece din stație dacă se aglomerează. Altfel, șoferul riscă să fie amendat

Ce spune conducerea Trans Bus

„Îi rugăm pe călători să fie înțelegători. În caz că se aglomerează să aștepte următorul autobuz. Frecvența e de 15 minute. Ba chiar, între 16.00 și 17.00 pleacă din gară cinci autobuze pe traseul 2. Șoferii au fost instruți să nu plece din stație și să roage ultimii călători să coboare. În caz contrat să apeleze Poliția Locală” – Gică Toader, director Trans-Bus

Autobuzul 2, Plecări de la gară: 16:00-16:15-16:35-16:45-17:00

Final: Călătorul care ne-a trimis sesizarea a abandonat dupp 10 minute de așteptare. A coborât din autobuz și a plecat pe jos spre Micro III.

Citește și:

loading...

2 comentarii la „„Șoferul nu vrea să mai plece din stație!”

  • Cand pe oraș se circulă la primele ore ale dimineții autobuzele sunt tepene pt o singură persoană acel sofer face scandal ati face bn sa stati ma des prin stații!!

  • Azi au fost cele mai multe cazuri de îmbolnăviri. Peste 2000.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.