„Șoferul vorbea la telefon. A rupt bariera și a pus frână când…”. Iată mărturia

E mărturia mamei unui tânăr aflat aseară în microbuzul groazei.

Patru pasageri au murit până acum după impactul teribil dintre locomotivă și maxi taxi.

„În microbuz era petrecere, nu glumă. Muzică la maximum, fetițele fumau și dansau cu picioarele pe bord. Haos total era acolo. În plus, șoferul mai și vorbea la telefon. Era agitat, conducea doar cu coatele. N-a văzut, n-a auzit nimic. A trecut prin barieră, băieții au văzut în ultima clipă trenul, au strigat murim. Abia atunci șoferul a pus frână. Era pe mijlocul căii ferate”, a povestit femeia, care a cules mărturii de la mai mulți pasageri aflați acum în spital.

Aici se mai mai află internați 10 pasageri – din jud. Brăila, Galați și Vrancea – cu traume la mâini, picioare, torace și cap, dar fără a fi în stare gravă.

Șoferul microbuzului probabil că nu va ajunge să fie tras legal la răspundere. Acesta se află între viață și moarte la terapie intensivă la spitalul județean Buzău.

Tocmai pentru că astfel de șoferi kamikaze există statul român ar fi trebuit să construiască poduri.

Guvernul României. Bani de distracție – da, pentru poduri – nu

Dincolo de greșeala gravă a șoferului, nu trebuie neglijat nici aspectul că România a rămas singura țară din UE unde DRUMURILE NAȚIONALE (nu cele județene și comunale) se intersectează cu calea ferată!

Aici s-a produs impactul. Intersecție cale ferată cu drumul național Buzău – Brăila – Galați

Statul român cheltuie zeci de milioane de euro pentru bonurile de vacanță ale angajaților de la stat (de pildă), dar nu e în stare să facă poduri – în câmp – peste calea ferată.

Prim-miniștrii și miniștrii Transporturilor ar trebui să-i aibă pe conștiință pe sutele de oameni decedați sau ologiți de locomotive de-a lungul timpului.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „„Șoferul vorbea la telefon. A rupt bariera și a pus frână când…”. Iată mărturia

  • Sa facem poduri, dar asta ca sa nu asteptam la tren, nu ca unii conduc ca dementii si nu vad bariera. Cocalaru ala daca n-a vazut bariera, e capabil sa sara si cu masina de pe pod, apoi ce faci? Un manelist infect gaseste in ce sa intre, au mai fost cazuri de cocalari morti in timpul parangheliei la volan. Doar cu masini autonome poti rezolva complet problema astora.

  • Lipsa de educație duce la astfel de tragedii.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.