Șomaj tehnic! Handbal, fotbal, volei, rugby și sporturile individuale

S-a pus fotografie cu fetele de la handbal, întrucât sunt cele mai reprezentative din club. Dar, în șomaj tehnic au intrat și fotbaliștii, rugbiștii, voleibaliștii și cei de la sporturile individuale.

Fetele de la handbal și fotbaliștii, în principal, vor pierde la bani în aceste luni în care sportul a fost înghețat

„Îmi pare rău pentru sportivi, îi rog să înțeleagă situația. E o decizie pe care au luat-o, cred, toate cluburile din țară, nu doar noi. Se aplică pe toată durata stării de urgență, adică între 16 martie și 16 mai. Vom vedea ce va fi după aceea, sper ca lucrurile să revină la normal, să se reia toate competițiile sportive”, a anunțat Ion Cazan, președintele SCM Gloria Buzău.

Ion Cazan, într-un moment fericit, după o victorie importantă a handbalistelor

Sportivii vor fi plătiți cu 75% din salariu, dar nu mai mult de 75% din salariul mediu brut pe economie, ceea ce înseamnă în jur de 2800 de lei.

Sportivii de la Gloria au contracte de activitate sportivă (și nu contracte individuale de muncă) și vor primi pe durata stării de urgență o indemnizație de la AJPIS (și nu de la AJOFM).

Mai afectați, vor fi sportivii de top ai clubului care aveau salarii de peste o mie de euro, poate unii de câteva mii de euro – în mod meritat – cum sunt fetele de la handbal (locul 4 în campionat).

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Șomaj tehnic! Handbal, fotbal, volei, rugby și sporturile individuale

  • Va mai aduceti aminte de dialogul dintre Domitian si Severus, din Dacii?
    – Sufar!…

  • Rugby se desfiinteaza dupa ce se iese din starea de urgență…vroiau sa l desfiinteze acum si sa lase pe toata lumea pe dinafară…felicitari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.