Sondaj. Cine a fost cel mai bun jucător al Gloriei Buzău în 2020 ?

Grea misiune de a alege între Călin Toma și Cristian Balgiu pentru titlul de cel mai bun jucător al Gloriei Buzău în 2020.

Reporterul buzoienii.ro, ca și mulți oameni de fotbal ori simpli suporteri care au fost întrebați, nu au putut alege dintre cei doi.

Călin Toma și Cristian Balgiu sunt principalii „vinovați” pentru evoluția bună a Gloriei din ultima parte a sezonului

Conform informațiilor culese de reporterul buzoienii.ro cei doi au jucat un număr egal de meciuri și un număr aproape egal de minute: Până și datele InStat sunt cvasi-similare.

Călin Toma a venit la Gloria de la Ripensia Timișoara – unde a fost căpitan de echipă. Deși e fundaș stânga de meserie s-a remarcat la Gloria în această toamnă îndeosebi pe postul de fundaș central (folosit la nevoie) – unde a jucat impecabil.
Cristian Balgiu (26 de ani) e „șeful” din teren al Gloriei. Joacă mijlocaș central, dar și el, precum Toma, s-a remarcat astă-toamnă îndeosebi prin prestațiile neașteptat de bune ca fundaș central.

Sondaj

În cazul în care ați putut urmări evoluțiile Gloriei din această toamnă (pe facebook sau la tv) vă rugăm să votați jucătorul dvs. favorit în sondajul de mai jos.

Pe lângă Toma și Balgiu, au fost trecuți și Tucaliuc, Pârvulescu, Ioniță, Nedelea, dar și un alt jucător. Dacă prin comentarii se vor face referiri repetate la un „altul”, acesta va fi trecut și el în sondaj.

loading...

Un comentariu la „Sondaj. Cine a fost cel mai bun jucător al Gloriei Buzău în 2020 ?

  • Cel mai bun jucator al Gloriei a fost de departe Ciobanu, un talent irosit prin ligile inferioare din România …

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.