SONDAJ. Sunteți de acord cu înființarea unui rond ? Anunțul primarului

Joi, 11 iulie, se va inaugura noul magazin LIDL din Bariera Ploiești.

Reprezentanții supermarketului au solicitat Primăriei Buzău înființarea unui sens giratoriu în locul intersecției semaforizate.

După ce a primit delegația de la LIDL, primarul C-tin Toma a anunțat ca va consulta din nou specialiștii și că – de se înființa – rondul va fi pentru început unul de probă, din balize.

Mai jos puteți vota (cu rugămintea de a o face o singură dată) și apoi verifica modul în care au votat ceilalți buzoieni.

Coming Soon
Sunteți de acord cu înființarea unui rond în Bariera Ploiești ?
Sunteți de acord cu înființarea unui rond în Bariera Ploiești ?
Sunteți de acord cu înființarea unui rond în Bariera Ploiești ?

Noul LIDL va avea probabil clienți după deschiderea de joi – fiind bine poziționat – dar și probleme legate de afluirea și defluirea mașinilor.

La intrare, problema e ocolul până la rondul de la Kaufland, iar la ieșirea din parcare clienții s-ar putea trezi cu prima bandă deja ocupată de mașini în orele cu trafic ridicat (15.00-18.00).

De aceea, reprezentanții LIDL fac presing la șefii din primărie pentru a înființa în intersecția mare din Bariera Ploiești un sens giratoriu care ar rezolva problema accesului în magazin.

Citește și: Toma anunț despre Crâng – CLICK AICI

„Cei de la LIDL au comandat pe banii lor un alt studiu care se bate cap în cap cu cel comandat de noi în urmă cu un an. Specialiști, profesori universitari, sunt și unii și alții. Cei din al doilea studiu spun că înființarea unui rond acolo ar ajuta, ar fi mai bine decât cu semafoare. De aceea, ca să iau cea mai bună decizie, mă voi întâlni din nou cu specialiștii care au făcut primul studiu pentru a analiza proiectul ultimilor”, a anunțat Toma.

Toma: „Decizia e una tehnică. Dar vedeți și dvs. că și specialiștii se contrazic între ei”

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.