Soția fostului deputat cere 1 milion de euro despăgubiri

Jurnalista Mirela Neag de la Libertatea a stat de vorbă cu Diana Paula Radu, soția fostului deputat și viceprimar Sebastian Radu, decedat subit, la 49 de ani, în decembrie 2020.

Fotografie de familie, cu un an înainte de decesul deputatului

Soția lui Sebastian Radu și cei doi băieți au dat în judecată anul trecut Spitalul Militar Central (SMC) după ce au primit documentele care atestă că la SMC deputatul buzoian s-a infectat cu patru bacterii rezistente la antibiotice.

Sebastian Radu ajunsese la SMC cu Covid, se vindecase, dar cât a stat la Terapie Intensivă a fost infectat și făcut praf de bacteriile intraspitalicești.

Ciuperca Candida Albicans

Bacteria Klebsiella pneumoniae

Bacteria Stenotrophomonas pneumoniae

Acinetobacter

„Poate așa, nu mai moare nimeni”

Soția lui Sebastian Radu, cunoscut medic stomatolog în Buzău, acuză că „infecțiile nosocomiale au fost ascunse de Spitalul Militar Central familiei, dar și medicilor germani”.

Deputatul buzoian a murit în Germania la Spitalul din Gottingen, medicii de acolo nereușind să-l scape de infecția generalizată.

Întregul articol din Libertatea poate fi citit AICI.

„Poate așa, nu mai moare nimeni”. Soția lui Sebastian Radu speră că demersul său juridic va contribui la luarea măsurilor necesare împotriva bacteriilor periculoase din spitalele românești


Citește și:

loading...

9 comentarii la „Soția fostului deputat cere 1 milion de euro despăgubiri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.