Spațiu verde sau parcare ?

În scripte, locul figurează ca spațiu verde. Blocurile din dreapta sunt de pe Aleea Platanilor (Unirii Sud), cele din stânga de pe Aleea Insulei.

În realitate, spațiul verde tinde să fie suprimat de locatari și transformat în parcare.

sursa facebook

Întrebare: cum trebuie procedat ?

Scos acest loc din registrul spațiilor verzi și apoi asfaltat și marcat de primărie ca parcare ?

Sau lăsat spațiu verde (și, eventual, îngrijit) iar proprietarii de autoturisme amendați dacă vor mai parca aici (după o somație în prealabil).

Foarte probabil că nu-i singurul loc din Buzău în această situație.

Sondaj

Coming Soon
Ce ar trebui să se întâmple cu acest spațiu ?
Ce ar trebui să se întâmple cu acest spațiu ?
Ce ar trebui să se întâmple cu acest spațiu ?

Citește și:


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau
loading...

5 comentarii la „Spațiu verde sau parcare ?

  • Sunt pline cartierele de gradini transformate in locuri de parcare. Insa doar cei cu pile la politie si primarie nu iau amenda. Unii isi baga masina si au si gard, e ca o parcare privata. Pana la urma, aceste spatii ar trebui impartite intre locatari si sa isi faca fiecare ori parcare, ori sa-si lase spatiu verde. Pastrand, desigur, 2-3m in fata ferestrelor, pentru ca in majoritatra cazurilor e posibil. Pot fi chiar lasate portiuni cu copaci intre locurile de parcare. Dar, oricum s-ar face, trebuie neaparat reglementata situatia, ca nu suntem in anarhie, fara legi, fara reguli, fiecare dupa cum se descurca si dupa ce pile are.

  • Dacă este posibil o parcare subterană și spațiu verde deasupra

  • Cu siguranță dacă ar fi amenajată parcare ar fi mult mai curată. Astfel poate locatarii blocului de garsoniere de pe Aleea Insulei ar fi mai atenți când își vor arunca gunoaiele pe geam de teamă să nu provoace daune mașinilor parcate. Puteți observa cu ușurință multitudinea de gunoaie făcând zoom pe poza. Zona seamănă mai degrabă cu o groapă de gunoi decât cu un spațiu verde. Și vorbesc în cunoștință de cauză, eu locuind în zonă cunosc problema gunoaielor de acolo foarte bine

  • Spatiu verde

  • Cu ocazia asta va aduc si eu la cunostinta ca in zona centrala, in parcul Romanitei (asa am inteles ca se numeste) , intre semaforul de la contactoare si bazar, de cate ori ma duc sa plimb catelul sau ies cu cel mic cu bicicletele ne lovim de o nesimtire crunta sau senzatia de improprietarire pe domeniul public.
    Mai exact: cred ca sunt parcate cel putin 4-6 dube mari pe langa care de abia treci (probabil vreo societate comerciala nu are loc in zona industriala si a decis ca spatiul pentru plimbat in oras cu cei mici e mai propice pentru activitatea societatii si nu pentru sanatatea noastra, iar pe spatiul verde gasim un tomberon sau cum ii spune la caruciorul de il folosesc angajatii RER sa adune de pe strada , si bineinteles o dubita alba si de foarte multe ori masini mici parcate bine mersi pe spatiul verde. Din pacate nu am fost in zona cand trec masinile de gunoi pe acolo ca sa vad daca au loc sau “noii proprietari” ai spatiului verde le muta sa poata trece. Stau si ma gandesc daca e nevoie de pompieri in zona cum ar putea ajunge daca “locatarii de acolo” sunt asa de multumiti de “noile improprietariri”.
    Va recomand sa treceti de cateva ori si incercati sa ma plimbati ori cu bicileta, ori pe jos (cu masina nu prea cred ca o sa aveti loc ) si sa constatati si dumneavoastra Tupeul unora .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.