Speakerul PSD Buzău a scăpat un adevăr dureros pt. partid

„Conform sondajelor, candidatul nostru la prezidențiale, Viorica Dăncilă, are câteva procente sub partid”, a admis azi Lucian Romașcanu, senator și purtător de cuvânt al PSD Buzău.

Romașcanu a ținut, la ultima conferință de presă dinaintea alegerilor de duminică, să lanseze o rugăminte către „poporul” pesedist din jud. Buzău.

„Știu că inclusiv printre pesediști există supărări, unele corecte și de înțeles. Totuși, îi rog pe simpatizanții PSD să treacă peste nemulțumiri și să o voteze duminică pe Viorica Dăncilă. Votând-o pe ea, votează și partidul. Iar PSD are nevoie de acest vot în perspectiva alegerilor locale și parlamentare de anul viitor pe care vrem să le câștigăm”, a spus Romașcanu.

Ținta pesediștilor buzoieni e să obțină minim 40% la alegerile de duminică, iar PSD Buzău să fie în primele trei organizații din țară. Cu un procent bun la prezidențiale, pesediștii buzoieni vor să aibă apoi un cuvânt important de spus în PSD – la nivel național.

Îndeosebi primarii PSD din Buzău au o datorie morală de o susține pe Viorica Dăncilă întrucât sumele alocate jud. Buuzău prin PNDL și FDI sunt printre cele mai mari din țară

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau
loading...

9 comentarii la „Speakerul PSD Buzău a scăpat un adevăr dureros pt. partid

 • Primele 3 pe țară…….
  Spune multe despre Buzau.

 • M… PSD !
  O sa aveti 4%, anul viitor. Ati adus tara pe marginea prapastiei.Sictir.

 • Romașcanu, urmașul procurorului comunist care ne a torturat tatii și bunicii, odrasla comunistă are curaj după 30 ani, rusine

 • Unde impartiti malaiul si uleiul?

 • Mai omule,cine crezi ca va vota o analfabeta?Tot unii ca ea.Mi- e greu sa cred ca in PSD nu exista oameni culti.Daca va doreati sa castigati alegerile,nominalizati un intelectual!Sunt convins ca aveti.Chiar nu pot sa cred ca cineva care a terminat Hasdeul si a facut o facultate pe timpul comunistilor poate face asemenea afirmatii…No comment!

 • Dracu să vă ia! Manipulați proștii. Cine să voteze cu arătarea asta analfabeta?

 • Plecati, bă, cu Dăncila voastra!

 • Jos cu toma si PSD la Buzau. Oameni buni votati pe cineva care nu a fost in echipa hotilor.
  Multumesc

 • Inca o data faceti dovada perfidiei care va caracterizeaza! Pe voi va doare in fund de analfabeta voastra, voua va este teama pentru beneficiile, afacerile voastre, pentru ca nu o sa mai puteti avea acces la banii publici si IMUNITATE in fata legii! Visati la 40%, dar sunteti complet rupti de realitate. NU intelegeti ca ‘partidul’ vostru -PSD – a devenit doar un hoit politic, oamenii apucandu-se de nas cand aud de PSD? …..Auzi la ei…….40%!!???!!!???!!! HA,HA,HA,HO,HO,HO!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.