emanoil neagu
toma 1 decembrie - Copy
avramescu PNL - Copy

Special pentru locuitorii unui cartier din Buzău

Nouă stație de autobuz amenajată de Trans-Bus pentru locuitorii cartierului buzoian Micro XIV.

Fotografia alăturată a fost realizată pe nou botezata stradă slt (pm) Mădălin Stoica (fostă 1 decembrie 1918).

Stația – capăt de linie – este deservită de autobuzele de pe traseul 12 care vin din oraș (gară – Hasdeu – Piața Centrală – Bd. N. Bălcescu – Crâng – str. Gen. Baștan).

La fiecare „și patrușcinci” – începând de la 5.45 până la 20.45 (19.45 sâmbăta și duminica) – autobuzul 12 pleacă din această stație spre oraș cu ieșire pe Bd. Stadionului pe strada Prieteniei și pe la Filatură.

Autobuzul 12 a început să circule de la sfârșitul lui septembrie și îi deservește atât pe cei din mun. Buzău cât și pe cei din Tăbărăști, Gălbinași și Bentu, fiind a doua linie rurală înființată de Trans-Bus în acest an (după 11 spre V. Pașii).

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Iată cine e managerul premiat și ce produce firma sa din Micro XIV CLICK AICI  

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

7 comentarii la „Special pentru locuitorii unui cartier din Buzău

 • Puteti sa mai măriți poza? Ca nu vad programul!

 • Deja devine de foarte mare prost gust sa denumesti toate strazile numai dupa frecatorii de menta din MApN care n-au nici o realizare.
  Din atatia oameni pe care ii invata lumea la Istorie si ei si-au gasit sa denumesca strazile dupa oameni care n-au nici o realizare si n-au ajutat cu nimic societatea vreodata, doar au capusat bugetul public.
  Poate pun mana si aia de la primarie pe niste manuale de Istorie, sa se inspire de acolo pentru nume de strazi, ca vad ca daca stau toata ziua pe la restaurantul armatei nu stiu decat nume de angajati ai MApN.

 • Ce mai e de prostgust e ca au bagat autobuzele alea infecte galbene vechi BMC pe linia 5 si pe liniile de sate si liniile de asistati jegosi au bagat autobuzele noi.
  Bataie de joc, iti e scarba sa intri in acele autobuze, scoase de pe linia 6 am inteles (linia asistatilor jegosi) pe motiv ca sunt infecte si bagate pe linia 5, linia cea mai utilizata care strabate orasul prin centru si e de oameni curati, cu locuri de munca.

 • @Mitica, programul este trecut pe verso…
  Cine este Stoica Mădălin??? Un militar care a ales sa plece în Afganistan pentru bani și care a decedat în misiune. Tot respectul, dar asta nu îl face erou național, nu a murit apărând România, asa cum au murit destui, dar nimeni nu își mai amintește de ei. Asa ca, mai ușor cu redenumirea străzilor din Buzău folosind numele unor nimeni.

 • Jenantă gândirea unor specimene frustrate. Acel om, acel militar și-a dat viața apărând idealurile democrației, chiar dacă pe alte meleaguri. Sa nu apucăm s-o facem pe pământul nostru, ca va fi jale…

 • Nu si-a dat viata pentru nici o tara, ci pentru lacomie si pentru ca nu i-a placut munca si a vrut sa obtina bani usor si rapid.
  Pe langa ca se dau spagi la incardare in MApN, se dau si alte spagi pentru a fi pe listele celor trimisi in afara tarii pentru ca sunt platiti cu banii de un apartament pentru mai putin de 1 an de stat in afara, adica o avere obtinuta intr-o vacanta in strainatate.
  In tara pe baza competentelor si indeletnicirilor nu ii angaja nici un patron, nici macar pe minim sa care saci dintr-un loc in altul, in MApN intr-un an isi platesc un apartament cu banii jos, ba mai mult, il cumpara pe numele parintilor sau ale rudelor si apoi ii plateste MApN chirie sa stea angajatul in propriul apartament, sa va dati seama de cat de ticalosi si hoti sunt acesti indivizi pe care ii pupati in dos si ii ridicati la nivel de eroi.

  Terminati cu propaganda din asta, sunt doar niste lacomi si lenesi care au vrut sa faca bani frecand menta prin afara, doar ca au avut ghinionul sa fie si foarte prosti si sa calce peste niste mine desi era avertizare ca e teren minat… asta ca sa va dati seama de cat de profesionisti erau indivizii.

 • S-a umplut tara de ‘eroi’ ! Ca deh,in tara asta,pe langa tortionarii din Militie,Securitate,justitie,parlamentari,avem si ‘eroi@,de fapt niste CRIMINALI: ‘revolutionarii’ si ‘eroii’ morti (de beti?) in ‘misiuni externe’! HUUUUUUUUUUUOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.