„Sper că buzoienii vor veni la vot în număr mare”

Liderul PSD la nivel național a venit acasă pentru a vota și a susține referendumul de unire Buzău – Țintești.

A votat azi la ora 08.00 la Școala nr. 5.

Vezi mai jos ce a declarat la ieșirea de la urne.

Ciolacu a fost însoțit la urne de primarul C-tin Toma, care votase și el câteva minute mai devreme la Liceul de Arte.

După vot, cei doi s-au îndreptat către Primăria Buzău.

Pentru ca referendumul să fie validat trebuie ca la ora 23.00, ora de închidere a urnelor, să voteze peste 32 de mii de buzoieni cu domiciliul în orașul Buzău. Vot va fi azi și în comuna Țintești, dar acolo se pare că se va îndeplini mai ușor cvorumul necesar validării.

loading...

4 comentarii la „„Sper că buzoienii vor veni la vot în număr mare”

  • Intr-una din poze, deasupra lui Toma si a lui Ciolacu apare un afis: Comision 0,1%. Asta este comisionul lor? Doar atat?…

  • Domnule tereacă, te am rugat sa lasi comentariile postate cel puțin de mine. Nu va trece referendumul asta e clar. Deci cat a costat circul??? Cate se puteau face cu acei bani??? Vrem răspunsuri rapid. Sunt banii nostri. Asta nu pricepeti voi astia de va jucati pe banii nostri. De ce nu a platit el cheltuielile sau cei direct implicați??? Spune repede!
    Cu respect Nelu Vasilache

  • Facem pariu ca nu vor fi mai mult de 10.000 de votanti azi ?!
    🙂

  • Știți ce a greșit Dl. Toma in aceasta strategie, de a se uni cu Tintestiul? Vă spun eu. Perioada in care a ales sa facă acest referendum este una foarte proasta in Romania. Eu cred că cel mai bine făcea atunci când a fost ales a doua oară primar. Lumea nu mai are încredere în nici o forma politica din Romania. Poporul nu mai este ajutat din nici o direcție. Pregătiți-va de ieșiri în stradă, in aceasta iarna, lumea deja s-a saturat de acele restricții. Totul se face în avantajul vaccinatilor și nu este ok. Lumea va ajunge in impasul de să nu își poata plati facturile și ce să pună pe masă. Deci proasta strategia de a se uni cu Țintestiul in aceasta perioada. Din partea mea sa se unească cu toate comunele din jurul orașului, eu oricum in 3 luni plec din acest oraș. Deci copii mei nu au ce să obțină după unirea cu Țintestiul, vor avea alte avantaje în alta parte. PS: felicitări dl.Toma pentru proiectele care le aveți în desfășurare, în orașul Buzău.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.