„Sper ca de Sf. Petru să ne putem plimba pe aici”

„Astăzi, am avut 50 de muncitori pe șantier”.

Așa s-a lăudat ing. C-tin Vasiloiu, șeful șantierului din Piața Dacia.

Progres. S-a turnat placa în dreptul Hotelului Pietroasa

ing. C-tin Vasiloiu: „Speranța mea e ca de Sf. Petru (n.r. 29 iunie) să ne putem plimba pe aici. Așa mult n-ar mai fi. Ne-ar avantaja să plouă cât mai puțin. Nu se poate lucra pe ploaie, orice zi cu ploaie pentru noi e pierdută”

De ieri a început montarea băncuțelor pe Aleea Trandafirilor
Cei 20 de muncitori veniți tocmai din comuna Uriu (jud. Bistrița Năsăud) – 40 km de Bistrița – au terminat azi de pus plăcile de granit pe Aleea Trandafirilor. Urmează, de mâine, chituirea rosturilor

De astăzi a început să se aducă pământ în spațiile verzi de pe platoul Dacia.

Dar, cel mai important lucru, rămâne turnarea plăcii, rămasă la stadiul de pământ pe o treime din suprafață.

Citește și:

loading...

10 comentarii la „„Sper ca de Sf. Petru să ne putem plimba pe aici”

 • Hei rup, hei rup, daca n-a fost sa fie de paștele cailor, măcar la sfântul așteaptă să termine !

  Apropo, căzătura aia de Mercedes Vito a meșterilor bistrițeni, cu mai multă rugina pe ea decât vopsea, probabil a mai ruginita masina din municipiul buzau, la ora actuala, sa releve oare prosperitatea izvorâtă din performanțele acelei firme ?

  Răspunde
  • E un mincinos,ca dupa ce spune Buzaul a fost inundat de un an de zile,de aia n a fost tipenie de muncitorica cu lunile pe santierul lui toma.O mizerie,la blocurile inconjurate de garduri locuiesc mai mult batrani,oameni care pentru o paine sau o sticla de apa de la Dacia trebuie sa ocoleasca sute de metri.

   Răspunde
   • Bătrânii au nevoie de mișcare. Dacă nu o fac înțepenesc înainte de termen. Asta dacă vorbim de realism…

    Răspunde
 • Neurochirurgie când privești img. 2 în special, cu montajul țambrelor de băncuță. La img. 3 e behind de scenes, probabil, la ”Punem drept ce poate fi pus strâmb”. Inginerul, om sincer, să ”ne ne putem plimba”. Că ce altceva Doamne iartă-mă să faci altceva cum ar fi o terasă, o cafea, un restaurant, o galerie de artă, un muzeu urban (uite asta chiar e o idee în care aș putea investi personal!), totul înmulțit de vreo 4 ori, printre atâtea exponate cu cea mai intimă lenjerie sau cel mai bun abonament la telefon?!? Bine, speranța moare ultima și, precum în filme, tot aștept acea satisfacție de alegător *u**t în c** de către cel în care și-a pus încrederea pentru 8 ani când Alesul revine din cenușa proprie și apare cu un program absolut punctual de stimulare a Zonei dpdv economic, prin cultură și cointeresând socialul să se implice natural. Era să uit, totul fără monumentalitatea culturală a doamnei vice. Dacă se poate așa ceva la Buzău, dincolo de concediul plătit în care l-aș ține pe dl. Apostu toți cei patru ani, dacă așa trebuie!?! Nu este nimic personal, l-aș vota împotriva lui Avrămescu doar prin prisma catalogului.
  Mulțumesc, am să merg să mă plimb, și posibil să vizitez un muzeu care parcă se face în Palat, despre care am o teamă, dacă va semăna măcar o clipită cu cel județean.
  P.S. Ce zicem dacă în locul farmaciilor părintești vom avea aghiazmarul lumesc? Eu îl cred capabil și sper că va fi printre primii întemeietori de birt în centrul civic al Buzeului, fără niciun fel de ironie!

  Răspunde
  • E de apreciat totuși că avem sală de păcănele în gară!

   Răspunde
 • Raspuns de ignorant,batranii fac miscare atunci cand pot,nu pentru ca un alt idiot ii pune sa ocoleasca de mai bine de un an un santier.

  Răspunde
 • Probabil de Sfântul Petru vor fi înlăturate gardurile de pe aleea trandafirilor ca sa circule oamenii mai neînghesuiti până în capătul celălalt, nu că se taie panglica întregului proiect, ăla probabil la anu’ pe vremea asta dac-o fi terminat….

  Apropo, nu i-o fi trecut prin minte niciunui iluminat de la palat sa încropească pe defuncta Alee a trandafirilor și vreo……alee cu trandafiri ?!
  Eventual in locul acelui jgheab cu apa, complicație tehnica inutilă și fara nici o relevanță estetica.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.