„Sper că nu-i adevărat! Ar fi aproape ca o umilință pt. mine”

„Nu știu nimic, n-am auzit nimic”, a răspuns Ilie Stan la întrebarea dacă a auzit de zvonurile privitoare la venirea în Crâng a cuplului Daniel Stanciu – Costel Enache.

„Sper să nu fie adevărat, să fie doar zvonuri. Pentru că, vă spun sincer, mi-aș dori să continui eu la echipă. Ar fi ca o umilință pentru mine să fiu înlocuit. Tocmai eu, un buzoian, care țin la această echipă, să fiu înlăturat… pentru a fi aduși alții, din alte părți. Eu cred că avem buzoieni, oameni de fotbal, care pot conduce bine acest club”, a adăugat Ilie Stan.

Antrenorul a ținut în această seară, chiar și după înfrângerea 0-3 cu Chiajna, să mulțumească jucătorilor.

„Le-am spus-o direct, o fac și prin intermediul dvs. Le mulțumesc jucătorilor pentru că au fost profesioniști și au jucat corect pentru Gloria până în ultima etapă în ciuda incertitudinii referitoare la viitorul clubului. Le mulțumesc și celor din club, domnului Cazan și lui Cristi Lupu, pentru că m-au ajutat în ultimele luni, destul de dificile”.

În zilele următoare vom afla mai multe despre viitorul clubului din Crâng. Perspectivele sunt optimiste întrucât alături de Primăria Buzău vor veni CJ Buzău și un investitor privat. Primăria Buzău va avea o pondere de 40% în viitoarea asociație sportivă, CJ Buzău 40%, iar investitorul privat 20%.

Citește și:

loading...

4 comentarii la „„Sper că nu-i adevărat! Ar fi aproape ca o umilință pt. mine”

  • E o umilinta pentru noi, ca va platim voua distractia cu batutul mingii, in loc sa intre banii in strazi, spitale, scoli etc. Cautati-va patroni sa va intretina, dati-va jos din carca noastra.

  • Ar trebui finantare totala din privat; C. Toma si E. Neagu pot investi ca persoane fizice, fiindca stau, probabil, destul de bine financiar; in conditiile in care multe proiecte asteapta de ani buni sa fie finalizate , nu e corect sa foloseasca banii cetatenilor in campanie electorala

  • Macar pana la capat trebuia sa jucati fotbal..0-3 acasa? Sa va fie rusine! Uitati va la o amarata de echipa, comuna, Recea.. Si n ce namol joaca.. A batut Clujul acasa… SA VA FIE RUSINE DE BANDITI PARIORI!

  • Ce cotă o fi avut Chiajna la pariuri dacă bate Gloria cu 3-0?!
    Au făcut și ai noștrii un ban nemuncit…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.