„Sper să aibă decența de a refuza indemnizațiile pe luna în curs!”

E probabil imaginea zilei din România.

Ședința Senatului nu s-a putut ține din pricina numărului mare de senatori absenți.

Senatorii PNL, USR, PMP și UDMR au lipsit

Consecință importantă

Pentru că nu s-a făcut cvorum nu s-a putut vota asupra legii prin care PSD dorea amânarea alegerilor. În aceste condiții, e sigur, pe 6 decembrie vor fi alegeri parlamentare.

Sper să aibă decența să refuze indemnizațiile pe lună în curs ei

Absența senatorilor PNL, USR, PMP și UDMR a fost taxată de senatorul PSD de Buzău – Lucian Romașcanu.

„A fi parlamentar este o onoare, o demnitate de care trebuie sa fii demn, cu toate obligațiile aferente. Una din obligațiile minime este aceea de a fi la serviciu căci așa îți servești alegătorii. PNL-USR+-PMP-UDMR blochează prin absență lucrările senatului pentru mize stric politicianiste. – nu s-au prezentat la lucrările Biroului Permanent, lipsa de cvorum afectând adoptarea programului- nu s-au prezentat în plen, fiind autorii direcți ai unicului blocaj parlamentar de asemenea dimensiune din istoria recentă”, a scris Romașcanu pe facebook.

O doamnă de la PNL, nervoasă și fără limite în discursul politic, descrie situația de azi astfel: „majoritatea PSD nici măcar nu a asigurat covrumul la propria şedinţă a Senatului”. Într-un puseu de lipsă de inteligență, pentru a-i ieși mesajul propagandist, transformă minoritatea în majoritate și logica în plastilină. Alo, doamna, ați uitat că ați achiziționat la bucată nenumărați parlamentari ai stângii pentru scopurile voastre, 12 PSDisti fiind acum candidați eligibili pe listele voastre. Sper să aibă decența să refuze indemnizațiile pe lună în curs ei, care strigau că vrem amânarea alegerilor pentru bani în plus! Bani nemunciți și onoruri nemeritate primiți voi, PNL și USR și restul membrilor Parlamentului Său!PS așa arăta plenul senatului azi – 62 senatori din 135!”

Citește și:

loading...

2 comentarii la „„Sper să aibă decența de a refuza indemnizațiile pe luna în curs!”

  • Voi faceți legile! E simplu! Dați lege:cine nu vine la muncă nu e plătit! Așa e la privat. La voi de ce e altfel? Vedea-v-aș la privat! Pe toți!

    Răspunde
  • Mare demagog mai esti mai Romascane! Acum cand simtiti ca vă scapa ciolanul puterii, o dati in „plans pentru biata tarisoara”.
    PS- Iar tu mai Tereaca esti de aceeasi teapa cu ei.Bine ca le mai tii tu……isonul,ca sa te faci de tot rasul. Sa iti fie rusine,……”deontologule”!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.