„Sper să-i dăm drumul de la 1 noiembrie”

Mai întâi s-a avansat ca prim termen ziua începerii școlii. Apoi s-a vorbit de 1 octombrie.

Dar extinderea traseului autobuzului nr. 4 spre Vernești s-a amânat din pricina întârzierii obținerii actelor și avizelor necesare.

„Eu sper că la 1 noiembrie autobuzul 4 va circula prin Vernești. Mai trebuie să ne vină un aviz de la Drumurile Naționale. Vor fi stații de autobuz pe marginea drumului național Buzău-Brașov, trebuie să-și dea și ei acordul. Îmi pare rău că s-a amânat, dar aș merge treaba în România”, a precizat Daniel Năstase, administrator public la Vernești.

„Vor fi trei trasee extinse ale liniei 4. Vom disponibiliza cinci autobuze. Unul până la Cândești cu două autobuze, unul până la Mierea, tot cu două autobuze, și unul până la Zorești – Ciobănoaia, cu un autobuz”, a anunțat Gică Toader, directorul Trans-Bus.

Următoarele trasee rurale unde va ajunge Trans-Bus-ul vor fi, anul viitor, spre Spătaru – Costești – Gherăseni și spre Poșta Câlnău. Asta după ce la Buzău vor ajunge și autobuzele electrice de la Guvern – CLICK AICI.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „„Sper să-i dăm drumul de la 1 noiembrie”

  • O minciuna …Ne mint de atata timp…suntem oameni totusi ….

  • Poate era mai bine traseul 6, ca trece prin Centru, dar e bine si asa….

  • Si traseul 4 trece prin Centru

  • Poate ii anunta cineva pe cei de la TransBuz ca au siteul hackuit, zbiara sistemele de protectie cand incerci sa vezi pagina cu orarul de circulatie si avertizeaza ca iti vor fura datele precum parolele, cardurile, datele personale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.