Sperietura vieții pt. o familie cu doi copii

Accidentul s-a produs noaptea trecută pe Șoseaua Buzău – Ploiești, pe raza localității Ulmeni.

Un autoturism a ieșit în afara carosabilului și s-a rostogolit de mai multe ori.

În mașină se afla o familie cu doi copii.

Martor: „Un boschetar din comună s-a îmbătat la o pomană și mergea pe mijlocul drumului. Ca să nu-l lovească, șoferul a tras brusc de volan. Boschetarul a scăpat nevătămat, dar mașina s-a răsturnat. Erau și doi copii”.

Accidentul a fost confirmat de Poliția Buzău:

„În timp ce conducea autoturismul pe DN1B pe direcția Ploiești către Buzău, un șofer bucureștean de 31 de ani ar fi încercat sa evite un pieton care se deplasa pe partea carosabilă, împrejurare în care a pierdut controlul asupra direcției și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Accidentul s-a soldat cu rănirea a două pasagere din autoturism”.

Citește și:

loading...

5 comentarii la „Sperietura vieții pt. o familie cu doi copii

 • Asta inseamna prostia: a ferit un nenorocit, dar si-a pus in pericol intreaga familie. Ar fi putut sa moara toti, iar parazitul sa traiasca bine mersi in continuare fara sa-i pese de altceva decat de bautura…….[Leo]

  Răspunde
 • După ce o să urmărească jurnalele de știri matinale de la A3 și RTV tov Leo o să ne informeze că, și de această dată, Iohannis e de vină… Apoi, același tov Leo, o să ne reamintească de extraordinarele măsuri anti-huliganism și anti-vagabondaj din vremea regimului comunist. Voi fi obligat să fiu de acord cu tov Leo când va afirma că așa eveniment reprobabil nu avea nici o șansă să se întâmple în vechiul regim….așa este, benzina era raționalizată…se circulă în weekend-uri pe rând ( numere cu soț / fără soț ) iar cetățenii ( înfometați și înfrigurați), după cum bine se știe, erau deja adunați la acea oră la imensele cozi formate la alimentare în speranța că „bagă ceva” ( tov Leo nu are de unde ști, în calitate de nomenclaturist el se aproviziona din magazinele de partid).
  Cu regret vă informăm tov Leo că nici ideea dvs de reînființare a lagărelor ( coloniilor penitenciare) nu mai este fezabilă. Drept urmare paraziții anti-comuniști rămân pe străzi….pentru a parca mașinile lângă „trotoarele” fostei nomenclaturi comuniste…
  E dimineață…nu uitați să vă luați pastilele, tov Leo !!!

  Răspunde
 • Asta se intampla cand regimul te indoctrineaza si ameninta ca daca iti aperi propria viata si viata familiei tale de un nenorocit vei fi ruinat si aruncat in celula nevinovat pentru ca ti-ai aparat viata proprie si viata familiei.
  Psihoza cu celulele a functionat la individul acesta, a preferat sa isi omoare familia in loc sa atinga nenorocitul ce le punea viata in pericol.
  Asa s-au instaurat si se instaureaza regimuri dictatoriale… ameninti lumea si abuzezi lumea cu fortele armate pana cand cetatenii devin spalati pe creier ca e normal sa fie sclavii agresorilor si sa isi apere agresorii chiar daca asta inseamna ca trebuie sa isi ucida propria familie.
  Asa au ajuns nazistii la putere si asa au ajuns si acum urmasii lor, neonazistii la putere.
  Dupa ani de zile de propaganda neonazista in lumea vestica oamenii au fost spalati pe creier ca acesta e normal si ca e normal ca cetatenii sa fie abuzati de regim.
  Acestia au reusit performanta de a face regimurile estice comuniste de tip asiatic sau regimul rusesc sa devina mai libere si umane decat regimurile neonaziste instaurate in vest, in europa si america.

  Răspunde
 • Aia nu-i sperietura tataie!
  Daca vreti sa va speriati cum trebuie si sa aveti parte de adrenalina cum n-ati mai avut niciodata in viata voastra, cititi aberatiile d-lor @Cacatlin si @Vaxjenitin de pe forum. Ei confunda cu nonsalantza soseaua nationala cu aleea principala din Crang, iar hotelul din Dubai cu casa Poporului. Ba chiar si pe d-l Tereaca il confunda cu altcineva, atat de inteligenti sunt cei doi geniali.
  Ca sa nu ramaneti cu sechele pe viata, eu va recomand totusi sa beti inaintea lecturarii niste apa sfintita si sa va unga popa cu mir , dupa cum ne recomanda insusi d-le Becali. Nu stiu ce efect va avea aceasta asupra prostilor, din cauza ca d-l Becali n-a vrut sa ne dezvaluie. Nici pe el nu-l prea da inteligentza afara din casa……[Leo]

  Răspunde
 • Țin să precizez că soțul meu chiar l-a evitat pe acel om și că mașina din poze nu este mașina noastră.
  În ceea ce privește partea cu „Accidentul s-a soldat cu rănirea a două pasagere din autoturism” – nu este adevărat, deoarece cele 2 pasagere – fiicele noastre – au stat 24 de ore in spital sub supraveghere și au fost externate pe data de 20.09.2020.
  Cât despre ceea ce Leo numește prostie faptul că soțul l-a evitat și ne-a pus pe noi in pericol am să-i transmit că mă bucur că nu l-a lovit din 2 motive:
  1. Traumatizam pe viață fetele cu o asemenea scenă, pe când așa am tras doar o sperietură zdravănă;
  2. Vă gândiți cum s-ar fi simțit soțul meu după acest incident – dacă rămânea cu sechele pentru restul vieții?
  Despre ceea ce spune DORIN : „a preferat să își omoare familia în loc să atingă nenorocitul ce le punea viața în pericol.”, citești ceea ce scrie și gândești ceea ce scrii – pe cine a omorât, nu ești întreg la cap și ce legătură au regimurile cu felul cum a reacționat soțul meu ?????
  Ca și LEO, de altfel – aveți o gândire de !!!!!
  În rest nu pot decât sper că într-un viitor apropiat se vor monta și pe acel drum, destul de circulat, stâlpi de iluminat și vor fi și controlori de trafic de-a lungul drumului.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.