Spitalul a oferit informații presei. De la testul pozitiv la deces

E, din păcate, subiectul (nefast) al zilei la Buzău.

Adelina Andrei, 32 de ani, însărcinată în 7 luni, asistentă la UPU Buzău, a decedat în această dimineață la un spital din București.

Acum, pe holul de la UPU Buzău

Spitalul din Buzău (bilă albă pentru transparență) a oferit presei locale informații despre traseul funest al Adelinei din ultimele 15 zile.

*luni, 21 decembrie 2020, pacienta, însărcinată în 33 de săptămâni, a fost diagnosticata pozitiv la testul RT-PCR.

*pacienta a ales să urmeze tratament pentru Covid la domiciliu.

*Adelina Andrei se prezintă apoi miercuri 30.12.2020, la ora 14:30, la U.P.U.-SMURD, cu tuse și febră.

*Pacienta a fost evaluată de către medicul de gardă. La momentul consultului era stabilă hemodinamic și respirator, cu saturație bună.

*La ora 15:52, pacienta a fost transferata la Maternitatea Buzău în vederea unui consult de specialitate.

*Medicul obstetrician a consultat și evaluat pacienta și a decis ca aceasta să fie transferată la un spital din Capitală.

*S-a luat legătura cu CNCCI (Centrul Național de Conducere și Coordonare a Intervenției) în vederea transferului pacientei. Pacienta a fost transportată la Maternitatea Bucur din București unde a rămas internată.

*Pacienta a fost examinată de medici și s-a decis să fie operată pentru cezariană, copilul ramânând în Maternitate.

*După ce a fost operată, pacienta a fost transferată la Spitalul Pantelimon fiind intubată.

*Starea pacientei s-a deteriorat după operația de cezariană, pacienta a intrat în stop cardio-respirator. A fost resuscitată, însă nu a răspuns manevrelor de resuscitare. În cele din urmă s-a declarat decesul.

Pe facebook, Adelina își alesese un nume de alint – Happylica. Destinul a ales însă un final deloc fericit pentru ea

Mama Adelinei (Sena Lefter) lucrează tot la spitalul din Micro XIV (asistentă la Terapie Intensivă), iar tatăl – înainte de pensionare – fusese inspector la ISU Buzău.

Necrolog, UPU Buzău: „Cu profund regret anuntam decesul colegei noastre, in varsta de 32 de ani, Andrei Adelina, asistent medical in sectia U.P.U-SMURD, care a decedat in aceasta dimineata la un spital din capitala. Asistenta Andrei Adelina era angajata S.J.U.Buzau din luna martie 2016. Disparitia fulgeratoare a colegei noastre ne-a marcat pe toti si suntem alaturi de familia indoliata, careia ii transmitem sincere condoleante. DUMNEZEU SA O ODIHNEASCA IN PACE!”

Necrolog, Sanitas Buzău: „Anunțăm cu adânc regret disparitia fulgeratoare a colegei noastre, asistent UPU, Andrei Adelina Steliana… o floare prea tanara si frumoasa pe care Dumnezeu si-a dorit-o in gradina lui, mult prea devreme…Nu a fost suficienta tineretea si sanatatea ta, ca sa lupte cu acest virus nemilos, Adelina… Ne vom gandi la tine mereu… Suntem alaturi de familia indurerata si ne exprimam sincerele noastre condoleante…Dumnezeu sa te odihneasca, mamico!”

Citește și:

loading...

4 comentarii la „Spitalul a oferit informații presei. De la testul pozitiv la deces

 • Ce tot mai lungim pelteaua? Au omorat o femeie tanara si voinica. Femeia cu siguranta n-a murit din cauza Covidului, ci Dumnezeu stie din cauza caror erori de anestezie sau complicatii postoperatorii.
  Adica s-a dus pe picioarele ei si la Buzau si la Bucuresti si a murit taman la revenirea din anestezie! Sunt batrani cu comorbiditati care stau intubati si cate patru saptamani si tot nu mai mor.
  Decesul a decurs de la operatia de cezariana, nu din cauza Covid 19, ca nu avea 100 de ani…….[Leo]

 • Se putea sa nu polueze stalinistul pana si aceasta stire tragica…???
  Vezi-ti, bai, mafalda, de familia aia capitalista a ta, nu mai tot murdari site-ul cu prostiile tale comuniste, nu mai tot deturna subiectele stirilor spre comparatiile cu glorioasa Epoca de Aur. Numai tu alaturi de alti cativa afiliati PCR si securisti de top o duceati bine pe atunci. Nu pacalesti pe nimeni !
  Mars in Siberia originii tale staliniste !!!

 • Nu esti capabil sa intelegi sensul mesajului meu. Postezi niste mizerii la care esti incapabil sa renunti, vorba cantecului:
  Foaie verde calomfir,
  A iesit ghita la jir……[Leo]

 • Leo, poti comenta neutru si nu are nimeni nimic cu tine.
  Dar cum la orice coment ne spui ce bine era „in Epoca de Aur”, la ce te astepti ?! Stim prea bine cum era. De aia am iesit TOTI in strada in 89.
  Lasa-ne.
  Te rog. Pici rau de tot in ridicol.
  ACOLO NU NE MAI INTOARCEM NICIODATA.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.