Spitalul și familia susțin că nu a avut comorbidități

Deces anunțat azi de DSP Buzău al unui buzoian de 55 de ani cu C-19 despre care aparținătorii, dar și spitalul, susțin că nu avea comorbidități.

Moartea pacientului a survenit la București, după ce a fost transferat în Capitală de la spitalul din Micro XIV.


Informația trebuie privită însă cu circumspecție. Cu 10 zile în urmă DSP Buzău a mai dat un mort cu C-19 fără comorbidități. După publicare, reporterul buzoienii.ro a fost amenințat de nepoți cu judecata:

„Bunica nu a avut Covid-19! Dimpotrivă, a avut două teste negative la doua internări consecutive, joia și sâmbăta trecută. Nu e adevărat că nu avea alte suferințe. Bunica avea cancer și boli cardiace cronice. Nu știu de ce DSP Buzău a livrat presei aceste informații eronate, nu e treaba familiei și nici nu e momentul de a căuta acum vinovați, suntem în doliu. Avem rugămintea de a insera în știre aceste informații pentru a restabili adevărul”, ne-a scris familia.

În plus, faptul că pacientul de 55 de ani avea coronavirus (dacă avea, ținând cont că multe teste dau rateuri) nu înseamnă că a și murit de coronavirus. Faptul că familia nu știa de alte afecțiuni, asta nu înseamnă că nu le avea. Mii de oameni mor zilnic în lume, despre care rudele bagă mâna în foc că „era sănătos tun”.

De ce a murit (cu exactitate) buzoianul de 55 de ani (de C-19 sau altceva) nu vom ști niciodată întrucât decedaților cu test pozitiv nu li se face autopsie.

Total: Au decedat 26 de buzoieni cu test pozitiv

Pe lângă bărbatul de 55 de ani de mai sus, DSP Buzău a mai anunțat azi decesul unei femei de 65 de ani, internată la Micro XIV care suferea de angină pectorală instabilă și diabet zaharat tip II.

29 de cazuri noi

DSP Buzău a mai anunțat azi 29 de teste pozitive (7 la laboratoare private). Acești buzoieni au între 21 și 69 de ani și au fost internați la Rm. Sărat, la Micro XIV, la Gârlași și la București.

loading...

3 comentarii la „Spitalul și familia susțin că nu a avut comorbidități

 • @Dl. Tereaca: puteti cere, va rugam, mai multe detalii legate de cazurile zilnice? De unde sunt aceste persoane, erau internate pe undeva sau nu când au fost confirmate, etc. De asemenea, ar ajuta sa stim si numărul de externati la cerere si pozitivati.
  Cu cât stim mai multe detalii, cu atât vom putea sa ne ferim mai bine.
  Noua nu ne vor da aceste detalii, dar ma gandesc ca presa ar trebui să aibă acces la aceste detalii.
  Si pana la urma este si in interesul lor ca sa conștientizeze lumea dar, îndrăznesc să spun, si al dumneavoastră, ca locuitor al acestui oraș!
  Multumim cu anticipație!
  PS. Eventual, puteti invoca faptul că cer cititorii toate aceste detalii…

 • Il cauta pe asta fără boli de rup pământul doar doar s.o nimeri vreunul,.dar nu le iese, cauta în rândul oamenilor fara venituri ca sa nu aiba nici un cuvânt de spus

 • Acest domn avea probleme cardiace in istoric, cu un infarct miocardic la activ si 2 stenturi montate deja….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.