Spusele primarului de la Buzău, preluate de site-urile naționale de știri

C-tin Toma a ajuns azi în presa națională.

Nu pentru vreo realizare administrativă, ci pentru caracterizarea – considerată originală – a Vioricăi Dăncilă.

„Vă spun cinstit. Poate nu avem cel mai bun candidat pe care puteam să-l avem. Nu-i nici geniu, n-a luat niciun premiu Nobel, cel puțin până acum, dar este reprezentantul nostru și trebuie să-l votăm”, e declarația care a atras atenția mass-media națională.

În funcție de poziționarea politică, site-urile de dreapta au scos în evidență zicerea că „Dăncilă nu-i cel mai bun candidat al PSD”, iar cele apropiate PSD că „Dăncilă este candidatul nostru și trebuie să-l votăm”.

În discursul său, Toma a admis și că Viorica Dăncilă pornește cu șansa a doua, dar i-a îndemnat pe simpatizanții PSD s-o voteze „pentru ca partidul să iasă bine”.

De-a lungul timpului, Toma a mai ajuns în presa națională cu o severă declarație anti-Dragnea, dar și cu una în care a criticat guvernul PSD pentru că s-a concentrat prea mult pe angajații de la stat, în detrimentul celor din privat.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „Spusele primarului de la Buzău, preluate de site-urile naționale de știri

  • Pe Toma îl ia gura pe dinainte uneori, cum se spune în popor, dar să nu uite că, cine se aseamănă se adună şi dacă primești o etichetă de la unii alegători care mai şi gândesc şi poate şi contează, cu aceea va rămâne!

  • E tuta noastră, ne reprezintă, asta trebuie să gândească omul-bou, alegătorul “sigur”, cel care e sigur că gașca lui e mai bună, deși diferă de gașca cealaltă doar prin culoarea “echipamentului”
    … dați-nainte, că țara e pe buza prăpastiei, un mic brânci de prostie îi mai trebuie.

  • Marele noroc al Vioricăi Dăncilă este că are în față un contracandidat antiromân. Dacă nu erau gafeuri ca Toma și parșivi ca Oprișan, Dăncilă era cel mai eficient președinte constituțional, mediator între puteri și liant al forțelor naționale. Dar, chiar și așa are șansa ei, care e și șansa românilor-români. Mai vorbim!

  • Asa e Liviu , o sa fie Veorica Presedinte in 30 30

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.