START. Au mai rămas 7 zile! ANUNȚ pt. șoferi

Start peste 7 zile în cele mai important proiect cu fonduri europene al Primăriei Buzău – 18,5 mil. €.

De lunea viitoare (19 aprilie) se vor deschide șantierele pe str. Transilvaniei și Aleea Industriilor. Inclus și el în proiect, Bd. Unirii (de la un capăt la altul) va fi modernizat anul viitor.

Viceprimar Ionuț Apostu: „Astăzi a fost predat amplasamentul pentru cel mai amplu proiect european, asfaltarea bulevardelor Unirii, Industriilor si str Transilvaniei! La sediul constructorului am avut o primă ședință de lucru cu echipa de proiect, cu toți posesorii de utilități, apoi cu agenții economici din Zona Industrială pentru că ne dorim ca pe durata lucrărilor să nu perturbăm activitatea economică!”

Șoferii sunt anunțați ca de lunea viitoare să nu mai ocupe carosabilulul pe primele tronsoane pe care se vor desfășura lucrări (Fabrica de Bere – Strada Bazalt respectiv Rond Ducil – Gerom).

Până la sfârșitul acestei luni vor începe lucrările și pe strada Horticolei (lucrare atribuită Urbis).

Sunt vești importante și pentru bulevardele 1 decembrie și Republicii plus strada Iazul Morilor din cartierul Broșteni. CLICK pe știrea de mai jos pentru detalii.


Tablouri canvas personalizate - Livrare Gratuita in Buzau
loading...

2 comentarii la „START. Au mai rămas 7 zile! ANUNȚ pt. șoferi

  • Bine ar fi fost sa incepem una si sa o si terminam intr-un termen rezonabil, nu sa le incepem pe toate si mai mult ca sigur sa nu terminam niciuna anul asta. O sa se bulverseze toata circulatia in Bz.la fel ca si in alte orase( vezi Bucuresti, .Brasov etc)

  • Bună ziua!
    Nu voi putea înțelege vreodată de ce mereu se fac/încep lucrări in zonele marginale/limitrofe orașului și nu in centru unde clar sunt problemele mai grave? A nu se înțelege ca am ceva cu zonele in cauză! Unirii ramane iar pe urmă! Plus că sunt sute de strazi adiacente B dului Unirii care arată mult mai rău decât atunci cand toma a preluat mandatul. In viata mea am invatat ca daca nu fac, ceva acum… Mai tarziu este prea târziu si ramane nefacut. Tare imi este teamă ca unirii va rămâne nefacuta!
    Si mai rog autoritățile… Sa aibe oamnei cand incep lucrările nu ca pe dj 203k cand lucrează 2,3 inși pe 40 de km.
    Cu respect Nelu Vasilache!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.