START lucrări și pe str. Transilvaniei!

De câteva zile firma Troia a deschis șantierul și pe strada Transilvaniei.

Primăria Buzău a alocat 2,4 mil. € pentru a reabilita, ca la carte, trotuarele de la fabrica de bere până la indicatorul de ieșire din oraș.

Proiectul cuprinde inclusiv realizarea de spații verzi (irigare automată), coborârea cablurilor în subteran, iluminat cu led, noi stații de autobuz cu wi-fi etc.

Muncitorii au săpat deja pe o lungime mare șanțurile pentru canalizații
Veste bună, lucrarea o face Troia, probabil cea mai bună firmă din Buzău în astfel de lucrări

C-tin Toma, primar Buzău: „Am făcut, odată cu Calea Eroilor, intrarea dinspre Ploiești, acum se lucrează la cea dinspre podul Mărăcineni, urmează intrările în oraș dinspre Brașov, plus Calea București. Bine, toate străzile sunt importante, dar țin mult să reabilităm toate intrările în oraș”


Tot Troia lucrează acum și la refacerea trotuarelor de pe Bd. Republicii (care arată acum impecabil):

Cum primarul Toma susține că merge zilnic pe jos în jur de 10 kilometri („pentru sănătate”) reabilitarea trotuarelor din oraș a trecut pe lista de priorități.

Citește și:

loading...

5 comentarii la „START lucrări și pe str. Transilvaniei!

 • Sa aj sa se facă toate câmpurile pavate.Si strada Independentei unde suntem multe mama nu avem pe unde plimba copii cu căruciorul este groaznic rădăcinile copacilor au ridicat trotuarul este foarte greu să mergi cu picioarele dar cu un cărucior. Probabil va trebui să ne adunam toate mămicile și să mergem la primărie.

  Răspunde
  • Pe Strada Independentei sunt programate lucrări ale Comp. de Apă. Abia apoi se va trece la asfaltare.

   Răspunde
  • O reacție, zic eu justificată. S-a reabilitat str Transilvaniei, de la Ursus, până la intersecția cu bulevardul Unirii. La ieșire din Romcarbon, poarta 1 și 2, nu poți vira la stânga spre centrul orașului. Trebuie să te deplasezi până la giratoriu improvizat de la intersecția cu strada Bazalt ca să poți întoarce spre oraș. În curând se va construi Lidl Transilcaniei, în față Romcarbonului, și mai mult ca sigur se va face și un giratoriu. Dece pentru o societate cu 900 de angajați care produc, nu s-a putut crea o cale de ieșire la stânga prin giratoriu, iar pentru un Lidl patronat de nemți se va putea face?

   Răspunde
 • Poți să vezi 100 de proiecte Auraș Tereacă! Pariez că acolo va fi sens giratoriu! Proiectele sunt doar pe hârtie! Ce, proiectul din zona Transilvaniei/Unirii – Magazine sătești nu a suferit/va suferi modificări în funcție de situația din teren și valorile de trafic? Nu mai fi așa categorit când este vorba de proiecte, pentru că în final dezinformezi !!!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.