START. Patru zile de „Toamnă Buzoiană”. Vezi galerie foto

Start azi pentru a treia ediție a „Toamnei buzoiene”, după ce festivalul producătorului buzoian a fost relansat de primarul C-tin Toma.

Ce de obicei, vedeta zilei a fost Petre Daea, cel pe care legumicultori și fermieri deopotrivă îl consideră cel mai bun ministru al Agriculturii după 90.

În lipsa primarului Toma, plecat în delegație în țările nordice, vicele Apostu a fost gazda ministrului

Daea a mers aproape pe la fiecare producător, a discutat cu aceștia, dar a și cumpărat produse: struguri, usturoi, miere de mai multe feluri, mere, țuică etc. A urmat o conferință de presă maraton, de vreo jumătate de oră, la care jurnaliștii au făcut cu rândul…

Apoi s-a urcat pe scenă și s-a dat drumul muzicii.

Buzoienii sunt invitați să-și facă de aici cumpărăturile, să consume la terase și să asculte muzică populară bună (vezi la finalul articolului programul din cele patru zile de festival).

Berbecuț la proțap

E curat, bine aranjat și nu-i aglomerat, astfel că se vor simți bine și cei deranjați de agitația și zgomotul de la Drăgaică.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „START. Patru zile de „Toamnă Buzoiană”. Vezi galerie foto

  • Auras, dacă vezi prețurile zice-se de producător, îți cam vine să o iei la fugă! Apoi, prin chemarea unor menestrei mi se pare şi o sifonare a banului public! Apoi, doamna Manolache nu prea lipsește în nici o seară, că de, se stie a cui consoarta este! Apoi, de ce nu ni se prezintă niciodată cât ne costă un astfel de festival sau ce o fi el?

    Răspunde
  • Suntem tare curioși în ce țări nordice a plecat domnul Toma in delegație, cine l-a însoțit, cât a costat deplasarea, de unde au provenit banii şi in final care a fost eficiența practică a acestei deplasări, fără. ..proiecte, bla bla bla…Auras

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.