Start pentru dezvoltarea unei noi zone din Buzău

Start pentru dezvoltarea unei noi zone din Buzău.

Primăria Buzău și-a asumat sarcina de a înființa un nou drum, care va permite proprietarilor de teren să dezvolte afaceri în această zonă.

E vorba de suprafața cuprinsă între latura  dinspre Mărăcineni a cartierului Orizont și giratoriul de la Dedeman (vezi hartă alăturată).

Drumul are forma literei „L”, cu latura mare ce pornește de pe Bd. Unirii (între Aqua Max și magazinul Romstal), iar latura mică pornește vizavi de Dedeman (în dreptul service-ului Ad Garage).

La ultima ședință a Consiliului Local s-a atestat drumul la domeniul public, iar anul viitor va putea fi trasat in situ (proprietarii sunt de acord să cedeze primăriei mici parcele) și apoi asfaltat.

Din acel moment aici se vor putea dezvolta afaceri de o parte și de alta. Cel care a dat startul este patronul de la Aqua Max care a amenajat deja un cort de nunți.

„Se atestă apartenenţa la domeniul public al municipiului Buzău a terenului în suprafaţă de 2.452 m.p., aferent unui drum care face legătura între b.dul Unirii si breteaua de circulaţie aferentă D.N.2 Buzău-Focsani, teren prevăzut în planul de amplasament şi delimitare a imobilului” – Hotărâre CLM Buzău

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Să-i mulțumim domnului Țârlea de pe strada Orizontului CLICK AICI 

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „Start pentru dezvoltarea unei noi zone din Buzău

  • Foarte bine. Când se va construi un drum care să facă legătura între podul de la Mărăcineni și cartierul Broșteni?

  • Avem nevoie si de un drum Sala Sporturilor spre sensul giratoriu de langa OMV- pod peste raul Buzau.. Ar decongestiona zona Carrefour, Kaufland(vin sarbatorile, super aglomerata zona)!

  • Au facut asta pentru ca au niste baroni interese imobiliare si de afaceri acolo, nu din alt motiv. Si s-au gandit sa isi faca infrastructura pe bani publici, ca doar nu or face din milioanele lor si asa obtinute ilegal tot de la stat. O sa vedeti.

    Mai utila era o extindere a Str. Sporturilor pana la giratoriul Orizont, dar acolo nu are inca nimeni interes imobiliar si de afaceri.

  • Subscriu la cele scrise de cei dinaintea mea!Nu la aiurelile mafiotilor!

  • Interesu ‘ poarta fesu’… tot hoților din imobiliare le este util , nu comunității ! O știre de apreciat era sa auzim ca se face drum de legătura între Brosteni și sensul giratoriu de la Orizont.

  • Pentru șoferi cel mai bine ar fi drum de la Sala Sporturilor la Orizont dar pe ei nu-i interesează să decongestionarea traficului cu interesele lor……

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.