START pt. cea mai mare investiție de la Buzău cu fonduri europene

Sunt primele fotografii de pe str. Transilvaniei – unde au început azi lucrările de modernizare.

În acest an, strada Transilvaniei va fi făcută giugiuc: asfalt proaspăt, terasament, trotuare, cabluri îngropate și piste de biciclete.

Din această dimineață s-a restricționat traficul pe sectorul Fabrica de Bere (rond) – str. Bazalt

E cel mai mare proiect cu fonduri europene atras de Primăria Buzău – 18,5 mil. €. Alături de str. Transilvaniei vor fi modernizate și Aleea Industriilor și Bd. Unirii.

Lucrarea este executată de austriecii de la Strabag care par puși pe treabă. Tot azi au început și pe Aleea Industriilor (vezi foto mai jos).

Lovitură de imagine și pentru Toma

Modernizarea acestor trei bulevarde mari înseamnă și o importantă lovitură de imagine pentru primarul Toma.

Criticii săi au rămas de azi fără două subiecte cu care l-au atacat pe edilul în funcție. Unu, starea precară a str. Transilvaniei și, doi, faptul că nu ar fi atras proiecte importante cu fonduri europene.

Citește și:

loading...

12 comentarii la „START pt. cea mai mare investiție de la Buzău cu fonduri europene

 • Tereacă, cu o floare nu se face primăvară. Trebuiesc refăcute aproape toate străzile cu trotuare cu tot.
  Toma trebuie să fie în continuare criticat și combătut pentru a face și mai mult sau măcar ceea ce a promis.

  P.S. Și mai terminați cu ce nu a făcut fostul.

 • Primarul a luat voturi multe și până să acceseze fonduri europene, dar pentru asta s-a împrumutat. Străzile sunt pline de gropi de vreo 6 luni de zile. Încă mai are primăria bani pentru cluburile de fotbal și handbal, dar pentru lucruri utile și necesare nu prea.

 • Pai numai asa cred ca poate face un primar ceva in Romania, prin critici, pentru ca da, in Romania, primarii din Romania nu mai fac nimic, decat daca cetateanul iese in fata si isi spune nemultumirea. Sunt doar cateva orase si comune care sunt primari capabili si vor sa faca ceva. Crezi ca primarul nu a vazut valul de critici si cand a vazut, s-a pus pe treaba. Si sa va mai zic ceva, pana la urma si el traieste in acest oras si vrea sa traiasca decent, sa mearga pe strazi curate si asfaltate, asa ca nu face doar pentru cetatenii acestei urbe. E un lucru normal ca a atras fonduri si incepe sa asfalteze Buzaul. Totusi, poate vine si pe strada din spatele la Big, Profi sa asfalteze, ca mergi cu masina ca pe luna, zici ca e rover si sa rezolve problema parcarilor. Eu inca astept, nu mai zic nimic si il las sa isi faca treaba pentru care a fost pus acolo la primarie.

 • Pana acum, mai puteai depasi masinile de scoala sau dubele pe banda de langa trotuar pe portiunile fara masini parcate. Dupa ce face Toma banda pentru autobuze goale, strada va deveni un cosmar, se va circula cu 20kmph.

  De ce cenzurezi mesajele? Nu are omul voie sa prefere strada cum e acum decat asfaltata, dar congestionata inutil?

 • Apropo Aleea constructorilor pe când se face domnilor ca e varza bălți ca la țara

 • Sunt dezamagit ca Unirii a fost lasat la urma

 • Mai RELULE despre care UNIRII vorbesti, deocamdata arata binisor si e practicabila, alte strazi sunt ca dupa razboi sau ai masina cu roti patrate 🙂 🙂 🙂

 • Pai se incepe cu tiganimea, ca vezi doamne e intrare in oras…, stim…stim…, acolo este epicentrul valorilor din oras, esenta impozitelor platite la buget si leaganul lumii civilizate buzoiene !

  Centrul, da-l incolo, nu prea voteaza PeSeDe…

 • Unirii e in stare aproape perfecta, de ce ar trebui sa fie cineva dezamagit ca e lasata la urma?! Oricum se face mai mult pentru benzile de autobuze/biclclete, nu ca ar fi in stare prea rea.

  Sper totusi ca banda de autobuze sa poata fi in practica folosita de toti cat timp nu incomodeaza vreun autobuz si sa nu ne puntem la mintea alora din UE, ca la ei doar cu bicicleta mai au voie pe unele strazi, ii bate ploaia si zapada-n gura cand merg la serviciu si ajung imputiti de transpiratie, s-au dat cu 100 de ani in urma, saracii. Poate e pe sistem „pupa-i in bot si papa-le tot” faza cu banda de autobuze, doar sa ne dea UE banii. Eu asa sper, sa nu fie ceva ce se va lua in serios. Nu de alta, dar nu-s mai importanti aia 3-4 oameni din autobuzele care trec o data sau de 2 ori pe ora, ar fi o risipa grosolana de spatiu intr-un oras deja congestionat.

 • Giugiuc…..ce exprimare de Transilvaniei

 • Probabil cel care „preferă strada cum e acum decât asfaltată, dar congestionată inutil” nu-și face curat prin casă ca să nu congestioneze inutil!

 • A SE AVEA IN VEDERE GURILE DE CANAIZARE>SA FIE LA ACELASI NIVEL <SA NU MAI OBLIGE SOFERI SA FACA SLALOM PENTRU A LE OCOLI .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.