Stație de autobuz, căzută peste o femeie. Avea voie tractorul pe drumul județean ?

„N-am văzut ca tractorul să aibă vreun număr de înmatriculare ? Avea voie pe drumul județean ?”, au întrebat fiii femeii din Vadu Pașii, căreia i-a căzut în cap stația de autobuz (agățată de utilajul atașat de tractor).

IPJ Buzău a informat că tractorul era înregistrat la o primărie din Buzău, tractoristul avea permis, dar că s-a ales totuși cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Atenție, Curtea Supremă a hotărât în 2017 că tractoarele folosite în agricultură și silvicultură nu sunt autovehicule. Șoferul nu-i obligat să aibă permis, iar tractoarele nu trebuie înmatriculate (precum autoturismele), ci doar înregistrate la primării.

Din fericire, femeia a fost lovită ușor de stația de autobuz, iar seara a fost externată din spital.

„Stația e acum în curtea din spatele primăriei. Am ridicat-o după ce a fost doborâtă de tractor, dar exista riscul să cadă oricând peste cineva. Picioarele stației au fost smulse cu ciment cu tot la impactul cu utilajul atașat tractorului” – Cristi Georgescu, viceprimar Vadu Pașii.

Asta e stația de autobuz doborâtă de tractor

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.