Staționarea interzisă! „Ei, aș!”. Iată unde se întâmplă dar și soluția pentru parcarea legală a tirurilor!

E unul dintre multele indicatoare depășite de vremuri și care se cere a a fi scos de pe stradă și aruncat într-o magazie întunecată.

Așa măcar, nu va mai râde nimeni de el, pentru că șoferii nu se sinchisesc de semnificația lui.

Indicatorul respectiv a atras atenția după ce în ultimele săptămâni, s-au înmulțit reclamațiile buzoienilor cu treabă în Zona Industrială și care se plâng că prima bandă din Aleea Industriilor e ocupată cu tirurile venite la fabrica de ulei.

Uneori șirul de tiruri e mai mic, alteori ajunge de la poarta fabricii până în sensul giratoriu de lângă benzinăria Alascom.

Unii buzoieni, mai legaliști, reclamă faptul că prima bandă e ocupată de tiruri și solicită intervenția poliției.

Alții, mai indulgenți, zic să ne bucurăm mai degrabă că fabrica de ulei Bunge merge bine, că se face producție, că sunt oameni angajați și că se plătesc taxe la stat. Și  că nu-i bai dacă strada e ocupată și că nu se respectă niște indicatoare rutiere.


Ar exista și o soluție ca să fie împăcată și capra și varza.

Ca tirurile respective să fie duse, contra unei taxe modice, în parcarea generoasă a Trans-Bus de pe Șoseaua Pogonele până când le vine rândul la încărcat sau descărcat marfa.

Conducerea Trans-Bus și-a arătat disponibilitatea în acest sens.

Citiți și articolul: Iată cine este ultimul fin al familiei Boșcodeală. Ieri au avut loc botezul și petrecerea

Referitor la Aleea Industriilor merită să citiți și articolul referitor la problemele și de pe celălalt sens (click AICI)

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Staționarea interzisă! „Ei, aș!”. Iată unde se întâmplă dar și soluția pentru parcarea legală a tirurilor!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.