„Stau la pândă!” vs „Bine fac!”

Aceasta e trecerea de pietoni unde se iau cele mai multe permise din Buzău:Aici e un trafic ridicat de pietoni (stație de autobuz – centru comercial), multe mașini vin cu viteză dinspre rond astfel că polițiștii rutieriști au cele mai bune rezultate în acțiunea de ridicare a permiselor de conducere.

„Nu-i corect! Stau la pândă, ascunși pe strada Pietroasele”, reclamă șoferii prinși în ofsaid.

Fotografie dinspre centrul comercial

De partea cealaltă există și buzoieni, pietoni și nu numai, care apreciază acțiunea polițiștilor rutieriști:

„Foarte bine fac. Șoferii să respecte regulile de circulație. Iar cei care nu o fac să plătească”

Citește și:

loading...

9 comentarii la „„Stau la pândă!” vs „Bine fac!”

 • Dar ce s-ar intampla daca masina de polutie nu ar fi ascunsa ci ar fi la vedere astfel incat soferii sa o vada si sa se obisnuiasca sa respecte legea de frica daca nu de altceva?
  S-ar numi preventie, asa e? Iar polutia nu stie sa faca munca de preventie pentru ca….eh, pentru ca, de obicei, din preventie nu prea iese nimic.
  Niste..cum se spune elegant la nesimtiti? Lipsiti de bun simt? Da, niste lipsiti de bun simt!

  Răspunde
  • Când stau la pândă, acolo, nu respectă legea. Este un indicator de oprire interzisă. Dar…

   Răspunde
  • Este nevoie de un semafor pe buton în zona aceea.. Neapărat! Se disciplinează pietonul, dar se ,,calmează” și șoferul!

   Răspunde
 • Domnule Tereaca, nu ne mai ții și pe noi la curent cu ceea ce se mai întâmplă de la rondul Podului Dragaicii, pana la semafoarele din Bariera Ploiești? Aia cam trag mâța de coadă, treburile cam bat pasul pe loc. Pe partea cu stația GPL, au tot săpat, ba au adus straturi de pietriș pe care l-au tot compactat, după care au luat-o de la capăt și nu prea se încumetă sa toarne asfalt. De buna seamă că au ceva probleme, nu vrei să vezi care-i treaba și ce au de gând?!

  Răspunde
 • Nu mai ai loc să treci, ca pieton, din cauza meltenilor cu jeep care trântesc mașina acolo și se duc să-și ia șaorma ! Au parcare subterană la Carrefour!

  Răspunde
 • Durae lex,sed lex! ….Asa ca,cioc umic si respectati legea ca doar nu ati luat permis de conducere pentru carute, trotinete si biciclete. Daca nu puteti fi soferi, atunci luati-va „carnet de pietoni „. Acolo unde nu se respecta legea se cheama infractiune si infractiunile se pedepsesc. Cine nu respecta legea, nu circula!….Preventiv!

  Răspunde
  • Nu este infracțiune ci este doar o contravenție. Poate domnii de la Poliție îi mai ia la rost și pe acei pietoni care nu se asigura când traversează. Lege trebuie să fie pentru toți.

   Răspunde
  • Asistatule social, esti absolut fara leac!
   Aia acolo e contraventie, „cultule”!
   Ti-am mai spus dar refuzi sa intelegi : gura mica, sezi in patratica ta ca acusica se sisteaza ajutoarele sociale si te paste foamea.

   Răspunde
 • De ce draq nu se instaleaza un semafor cu buton la trecerea respectiva de pietoni? Este o cerinta mai mult decat decenta! Avem semafoare in sensuri giratorii, dar nu unde chiar este nevoie de ele!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.