Știrea zilei la Buzău! Au început să circule! De bucurie, un domn a împărțit de dimineață flori

Două premiere azi la Buzău.

Din această dimineață s-a inaugurat noua linie de autobuz nr. 11.

Tot de azi, au început să circule prin oraș primele autobuze cu burduf achiziționate de Trans-Bus din Olanda.

Linia 11 va face legătura între orașul Buzău și comuna Vadu Pașii, rezolvând și problema călătorilor din Mărăcineni de-a lungul DN2E85.

Autobuzele pleacă de la gară, parcurg Bd. 1 Decembrie până în Bariera Ploiești, iar de acolo străbat întreg Bd. Unirii până la podul de la Mărăcineni și de acolo până în satul Stăncești din comuna Vadu Pașii.

Cel mai bucuros om după înființarea acestei linii este primarul din Vadu Pașii. Acesta s-a urcat dis-de dimineață în noile autobuze împărțind flori doamnelor și domnișoarelor.

„Da, sunt foarte bucuros. E o mare realizare pentru comuna Vadu Pașii, un lucru foarte util locuitorilor comunei noastre. Sunt mândru că am pus și eu umărul la înființarea traseului Trans-Bus cu nr. 11”, ne-a declarat primarul Gheorghe Firon.


„Da, astăzi am inaugurat autobuzele cu burduf, dar și noua linie nr. 11. Frecvența de pe acest traseu este acum de 35 de minute, dar nu e bătută în cuie. În zilele următoare vom analiza câți călători sunt, la ce ore sunt mai mulți și la care mai puțin pentru a face ajustările necesare. Patru autobuze cu burduf au fost trimise pe traseul 11 și două pe traseul nr. 2 înspre Mărăcineni și Săpoca. Prin achiziția lor urmărim să rezolvăm cazurile în care pe anumite trasee și la anumite ore sunt mai mulți călători decât pot prelua autobuzele obișnuite de 12 metri”, ne-a declarat Gică Toader, director Trans-Bus.

Biletele de pe noul traseu nr. 11 vor avea trei tarife diferite. Doi lei în municipiul Buzău, 2,5 lei de la podul de la Mărăcineni până în satul V. Pașii și 3 lei pentru satele Scurtești și Stăncești.

Citește și articolul: Încă un buzoian incinerat și care nu poate fi îngropat creștinește. „A trecut Dunărea înot înainte de 89. A fost crupier la casino în Las Vegas”

Citește și articolul: Declarat incompatibil, Daniel Lambru nu vrea să iasă din Consiliul Local. „Nu-mi dau demisia, voi da în judecată ANI”

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

6 comentarii la „Știrea zilei la Buzău! Au început să circule! De bucurie, un domn a împărțit de dimineață flori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.