Răzbunare: Un bărbat din Bozioru și-a dus în pădure și tăiat cu cuțitul propriul fiu

Grozăvia s-a petrecut azi pe raza comunei Bozioru.

Un bărbat de 39 de ani și-a luat fiul de 12 ani și l-a dus într-o pădure din împrejurimi unde l-a maltratat.

Conform primelor informații copilul ar fost legat de un copac și tăiat cu cuțitul pe abdomen, mâini și picioare. Întreaga scenă a fost filmată cu telefonul mobil, iar imaginile trimise pe facebook soției.

Principala ipoteză de lucru e că bărbatul a încercat în acest fel să se răzbuna pe soția sa, care și-a părăsit familia în urmă cu două săptămâni. Femeia și-a ținut ascunsă plecarea, inclusiv față de băiat, și a anunțat doar printr-un SMS, atunci când a ajuns în Spania la o soră.

Băiatul a ajuns acum la spitalul din Buzău, iar agresorul, după ce ar fi fugit, a fost prins în pădure de polițiști ajutați de săteni.

Cu siguranță, barbatul, aflat acum la postul de poliție de la Pârscov, va fi reținut pentru 24 de ore, iar procurorii vor solicita arestul preventiv.

O altă consecință a faptei sale va fi decăderea din drepturile de părinte.

„E un nenorocit. A mai făcut pușcărie de două ori. Prima dată pentru o tâlhărie, vreo 5 ani a avut condamnare, și a doua oară, opt luni, pentru conducere fără permis. A fost eliberat cu vreo doi ani în urmă. Aici la Bozioru stă mama sa, altfel femeie serioasă. Dar el, e o poamă. Ei au stat în Buzău, în Dorobanți, unde au un apartament, dar mama agresorului s-a stabilit la Bozioru în casa părintească. Întrucât, n-avea serviciu, bărbatul a venit și el la Bozioru, în ultima vreme stătea mai mult pe aici”, ne-a declarat un localnic, cu rugămintea păstrării confidențialității.

Bărbatul de 39 de ani se numește Ilie Gheorghiță Mihai, iar fiul său de 12 ani, Ilie Adrian. Băiatul e clasa a șasea, a învățat la Șc. nr. 7 din Dorobanți, dar nu s-a dus la școală în ultimul an școlar pentru că a avut piciorul în gips. A fost mutat cu școala la Bozioru de bunica sa, iar de luni ar fi urmat să înceapă școala aici.

loading...

Un comentariu la „Răzbunare: Un bărbat din Bozioru și-a dus în pădure și tăiat cu cuțitul propriul fiu

  • Si astfel de oameni mai merita sa traiasca?, eu personal, pe astia i-as spanzura pe loc, sau le-as scoate pielea de pe ei, si i-as lasa sa moara in chinuri, nu este de iertat, strans de gat, impuscat in cap direct, nu stiu ce vor face autoritatile, dar in momentul in care acestia sunt eliberati, consider ca ar trebui sa li sa faca un test serios de discernamant, si apoi sa li se dea drumul in libertate !!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.