Știți câți membri are USR Buzău? Pesediștii vor zâmbi…

Premieră, azi, în politica buzoiană. USR Buzău a ținut prima sa conferință de presă în sediul său din mansarda unei case de pe str. Colonel Buzoianu.

Cu acest prilej, după o întrebare a reporterului buzoienii.ro, s-a precizat numărul de membri USR Buzău:

„Avem 29 de membri. Dar, în ultimele săptămâni, mulțumită activității din Parlament a USR pentru a bloca modificarea legilor justiției avem 12 noi simpatizanți. Avem o singură organizație, cea din Buzău, care funcționează în acest sediu”, a precizat Sebastian Silvestru, liderul USR Buzău.

O explicație a numărului mic de membri o constituie rigoarea deosebită în selectarea membrilor:

„Da, suntem foarte selectivi. Ne ferim pe cât putem de oportuniști și traseiști. Trebuie câteva luni de la manifestarea intenției până la a deveni membru deplin. În acest timp, îl studiem pe viitorul posibil coleg dacă este un tip de bun simț, dacă ne împărtășește valorile, dacă este destoinic în activitate. Nu ascundem că înainte de a primi carnetul de membru de partid trebuie să treacă și printr-un interviu în fața conducerii locale a partidului”, a explicat Mihail Radu, senator USR de diaspora, venit azi la Buzău.

Și la nivel național USR are puțini membri, doar două mii în total. La nivel județean există intenția înființării noi filiale. Pentru început, măcar în celelalte orașe din județ. Însă, de la intenție la execuție, drumul e prezentat ca anevoios:

„Există o reticență, ca să nu-i spun teamă, mai ales la țară. Avem simpatizanți, dar aceștia se tem de eventualele consecințe ale prezentării publice a acestei opțiuni”, a precizat senatorul USR.

Citește și articolul: Azi, la Buzău. S-a ținut chiar și fără uși. Prima slujbă după trei luni

Cotizația lunară a membrilor este de 30 de lei. Studenții plătesc doar 5 lei, iar pensionarii sunt scutiți complet.

USR Buzău a anunțat și că se va feri în a consfinți alianțe cu celelalte partide de opoziție de la Buzău, dar că e disponibil a încheia înțelegeri punctuale pe anumite teme.

Citește și articolul: VIDEO: Scandal între șoferi! Accident la Școala nr. 5! Cine are dreptate ?

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

 

loading...

6 comentarii la „Știți câți membri are USR Buzău? Pesediștii vor zâmbi…

 • Pingback:

 • Am și eu câteva întrebări pentru grupa mică de la (H)Uniunea Sabotați România:
  1.De ce sunt așa de mulți(vreo zece) parlamentari useriști care au refuzat să depună jurământul de (ne)credință față de țară și popor cu mâna pe Biblie și să rostească propoziția finală „Așa să-mi ajute Dumnezeu”, optând să depună jurământul ca atei, pe „onoare și conștiință” punând mâna numai pe Constituție?
  2.Câtă aderență speră ei să aibă la un popor creștin? De ce nu le cer parlamentarilor lor useriști atei să se ducă la servici, la lucrările Parlamentului de Crăciun, fiindcă ei nu au ce sărbători la Nașterea Domnului? Ei să aibă liber pe banii noștri de ziua lui Scaraoschi al lor.
  3. Clotilde Armand, emblema lor a dat tunuri în banii publici de câte 25 de milioane de euro de la CANDR, că supraveghează construcția unei autostrăzi inexistente, Oana Bâzgan Gyral, e membră în vreo 5 consilii de administrație de unde încasează sinecuri de sute de milioane lunar mocca, Mucușor nu știe să spună de unde are niște sute de mii de euro în cont, Chichirău nu are nici o meserie dar are averi, Barna are afaceri cu statul de milioane de euro. Atunci cum e cu anticorupția și cu acel „alt fel de politicieni”?
  4. Cât de patrioți români și cât de luminați sunt ei dacă sprijină aceleași persoane dubioase pe care le susțin unele ambasadele străine, refuzând să citească (fărăde)legile justiției strâmbe, impuse în forță prin angajarea răspunderii de către guvernul Boc și ministrul Macovei. De ce cred ei, fără să le citească, în vaiul cucuvăii și nu în competența profesorului Toader?

 • Pai Buzaul e un judet comunist, plin de oameni cu ideologii comuniste. PSD-ul (partidul stapan al judetului) este un derivat direct al comunismului. De asta atat orasul cat si judetul sunt al naibi de dezvoltate (a se sesiza ironia). Avem printre cele mai mici salarii din tara si suntem campioni la numarul de someri si de asistati sociali. (ca deh.. psd-istul de rand, semidoct si usor de manipulat doar nu s-ar duce la munca) Sa nu mai vorbim de numarul analfabetilor functionali .. luati drept exemplu postacul de mai jos care nu poate sa rationeze o idee si le reproduce pe cele primite de la altii (primite probabil prin canalele de intoxicare publica: Antena3, RTV etc.).

 • Și totuși unele probleme ridicate pe aici ar fi trebuit lămurite de prostul cu ifose care se limitează la etichetări cretinoide. Chiar așa? Au în fruntea lor atei declarați? Ce poți aștepta în aceste vremuri tulburi de la niște haștagieni fără Dumnezeu? Și de ce cred ei că niște buimaci știu mai bine decât eminentul profesor Toader, ce e mai bine pentru sistemul judiciar? La alegerile viitoare USR nu va mai intra în Parlament, ca să poată bate strada în loc de implicare concurențială în economia reală, ca niște cetățeni lucizi din RepubliCA CApitalistă România! Acolo, în piață, cu telefoanele aprinse deasupra beznei capului, ei se simt mai bine decât în forul reprezentativ suprem, pe unde dorm, râgâie, mănâncă din gunoaie, și se poartă ca brigada artistică de agitație a ONG-urilor soroșiste.

 • O fi avand USR Buzau doar 29 de membrii,dar nu uitati cate voturi a primit la alegerile locale.Daca criteriile de inscriere in USR sunt atat de stricte,este ub lucru absolut normal si binevenit,intrucat stie toata lumea ce s-a intamplat cu PNT (CD) si cu PNL si unde s-a ajuns cu recrutarea si inscrisul in aceste partide……”la gramada”. Ca militar,am deplina incredere intr-un partid care incearca sa puna stavila inscrierii in aceste partide a lichelelor,secaturilor,nemernicilor,tortionarilorcomunisti si securisti.De ce credeti ca latra disperate loazele si gunoaiele PSD-iste,PMPiste,PNL-iste,………. latrinele „mass-media” de genul Antena 3,RTV,B1 TV,….. si tot felul de politicieni-infractori,moderatori,tortionari-ziaristi de calibrul animalului-tortionar Turcanu ce facea „reeducare” in puscaria de la Pitesti?Fiindca sunt cu toti de acelasi calibru si practica aceeasi „reeducare” cu mijloace moderne:televiziuni,ziare,posturi de radio,,etc! Si fiindca simt cale fuge pamantul de sub picioare si li se apropie sfarsitul !Asa sa le ajute Dumnezeu!Recomand tuturor colegilor din USR sa nu se mai angajeze in nici un fel de dispute verbale sau de alta natura cu acesti nemernici,sa nu le mai acorde nici un fel de atentie ,ci sa se concentreze doar pe demascarea faradelegilor acestor nelegiuiti ,in Parlament sau peste tot pe unde pot si au ocazia.

 • USR are putini membri. Foarte bine! Pe cand mai putini membri in SENAT si CAMERA DEPUTATILOR? Nimeni nu spune nimic de risipa banilor, de cheltuieli fara noima! Am vaga impresie ca toti le stim dar ne este frica sa le spunem pe nume. Ma tem de o rotire a cadrelor, cu doctorate binenteles, care nu fac altceva decat duc mai departe mizeria aceasta in care ne adancim. Aratam cu degetul pe unul si pe altul dar, nu oferim alternativa. Spunem ca ala este rau, celalalt nu este bun, si? Solutia? Chiar nu vrea nimeni sa vada ca ziua de maine este mai proasta decat cea de astazi? Pe multi dintre noi ne deranjeaza faptul si ca trebuie sa mergem la munca. Daca unul munceste este luat in deradere sau de prost. Credeti ca vine cineva sa ne dea ? NU! Vine cineva sa faca ceva degeaba? NU! Daca poate sa ne ia si ceeace avem.
  NUMAI DE BINE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.