„Știu că la Buzău e o mare garnizoană. Am făcut și eu ceva pt. ei”

Ce mai freamăt, ce mai zbucium era cu trei patru ani în urmă când generalul Gabriel Oprea descăleca la Buzău ca ministru, fie la apărare, fie la interne.

Astăzi, același om, deposedat de funcții, a ajuns la Buzău, de astă dată în cvasi-anonimat. Doar trei jurnaliști, din care unul întârziat, au ajuns la conferința de presă la care pe lângă Oprea au luat loc la masă celebrul Anghel Iordănescu, dar și Alin Bucur, fiul lui Costel Bucur, fostul finanțator al Gloriei Buzău.

Gabriel Oprea și-a propus de câteva săptămâni să resusciteze UNPR, partid care odată a însemnat ceva, dar acum, o ia de la zero.

„Știu că la Buzău e mare garnizoană. Sper că militarii, atât cei activi, cât și rezerviștii, n-au uitat că am făcut, cât am fost ministru, ceva pentru ei. La fel și polițiștii, pompierii și jandarmii. I-am spus și lui Alin Bucur, șeful filialei de la Buzău, că ținta pentru duminică e să obținem aici opt mii de voturi”, a spus Oprea, alintat de jurnaliști „Interesul Național”.

UNPR îi are primii pe lista pentru europarlamentare pe Anghel Iordănescu și Ilie Năstase. Oprea trage nădejde că „împreună cu cei doi vectori de imagine” partidul va crește încet dar sigur astfel încât anul viitor la locale și parlamentare va conta din nou pe eșichierul politic.

„Am avut odată cinci sute de mii de membri. UNPR devenise o forță, era cotat la 12%. Dar s-a dorit distrugerea partidului, mi s-a fabricat acel dosar, eu mi-am dat demisia de peste tot, iar UNPR a intrat în disoluție. Unii dintre membri s-au lăsat de politică, alții au plecat la alte partide, acum încerc să-i aduc înapoi pe toți”, a adăugat Oprea.

Șefi la organizația de Buzău au fost numiți Alin Bucur, fost deputat UNPR, Costel Barbu (președinte executiv) și Marian Șerbulea (fost polițist, vicepreședinte).

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „„Știu că la Buzău e o mare garnizoană. Am făcut și eu ceva pt. ei”

  • Mai ‘ chilotar cizma’, ce ai facut tu pentru militari ? Le-ai dat grade si alte avantaje slugoilor de care nici armata nu duce lipsa? Vrei ‘sa convingi’oamenii sa va voteze cu alte doua ‘cizme ratate’ de care rad si curcile? Credeai ca nu mai sunt destule lichele in politica de vrei sa resuscitezi hoitul UNPR-ist?…Poti fi sigur ca buzoienii fie ei militari sau nu,va vor da in loc de voturi,cate o cizma undeva.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.