Stoica: „S-ar umple stadionul!”. Iată răspunsul lui Gigi Becali

Steaua trebuie să-și găsească stadion după ce Gabriela Firea a anunțat închiderea Arenei Naționale pentru 2-3 luni.

Cea mai la îndemână variantă era stadionul din Voluntari – unde Steaua a mai jucat.

Numai că Becali a anunțat că nu mai vrea la Voluntari pentru că acel stadion a purtat ghinion Stelei și că „acolo parcă e o tarabă”.

În aceste condiții, MM Stoica a propus stadionul din Buzău:

„Hai, Gigi, să mergem la Buzău. Acolo lumea e stelistă, e foame de fotbal, stadionul ar fi plin”.

Numai că Becali a respins această idee, probabil supărat încă după episodul Bunică.

„Meme mi-a spus Buzău, că vine stadionul plin. Atunci eu am spus și de Ploiești. Pe urmă am realizat că la Ploiești sunt fani fanatici, nu ne înghit pe noi, a mai fost și incidentul ăla. Apoi am revenit la varianta Buzău. Dar am zis „Băi Meme, nu îmi place. Cel mai mult îmi place Piteștiul. Acolo am avut noi rezultate”, a spus Becali.

Ulterior și varianta Pitești a căzut, după ce suporterii locali au protestat vehement.

„Dacă suporterii sunt proprietari la Pitești, nu mai mergem acolo. Dacă 20 de suporteri vor așa, facem ca ei, ce să facem?”, a anunțat Becali.

În aceste condiții e de văzut ce se va întâmpla mâine. Becali a mai anunțat că va merge mâine la Firea în birou pentru a o ruga să nu închidă stadionul și să pună repede un alt gazon.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și: Buzoieni bucuroși. Crainicul le-a urat „Crăciun fericit”. Iată CRONICA! CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Stoica: „S-ar umple stadionul!”. Iată răspunsul lui Gigi Becali

  • Felicitari pentru investitiile incepute si poate se indreapta si spre stadionul Cornel Negoescu (ma refer la suprafata de joc si tribune care arata dezastruos). Vad ca si Cighir lucreaza si ar trebui sa fie si mai sustinut de autoritati (hai Emanuele mai cu curaj , puneti subordonatii la treaba , ptr. ca ai un batalion cu Focosu in frunte !).Treceti si pe la stadionul de atletism , hai Petre ai obosit te-au strivit atatea functii hai pune mana pe sapaliga sau pe ce vrei tu si hai mai vioi …Cei 2 vici de la CJ slabut ,hai mai energic ca se poate .Preseditele SCM cel cu scufundarile si cataratul cu ce se mai ocupa ca nu mai este vizibil decat pe la festivitatile de premiere ? ce faci sefu daca nu mai merge lasa locul celor mai energici si mai pe ele !

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.