„Stopul” de la mijlocul străzii. Iată unde se întâmplă!

E stopul de la mijlocul străzii.

Până în intersecție mai sunt aproximativ 30 de metri.

„Minunea” se întâmplă în municipiul Buzău pe strada Progresului (intersecție cu Carpați) din fostul cartier „23 august”.

Explicația amplasării indicatorului e că acolo fusese pus stâlpul de la Electrica și le-a fost mai lesne muncitorilor să-l prindă de stâlp.

Aspectul a fost sesizat de instructorii școlilor de șoferi, probabil și de examinatori, și a fost folosit pentru multe farse.

Atât de multe încât locatarii de pe strada Progresului i s-au plâns de traficul crescut primarului Toma.

„Domnule primar, pe strada Progresului la intersecția cu Carpați, există un Stop amplasat la distanța de 30 de metri de capătul străzii. Datorită acestui fapt toate mașinile de Școală de Șoferi folosesc această strada ca și poligon. La examen toți agenții de poliție folosesc drept capcană această stradă. Dintr-o stradă liniștită s-a transformat într-un calvar, noi găsind mașinile zgâriate, lovite. Totul a culminat cu accidentarea mortală a cățelului de către o mașină de școală. Întrucât avem copii minori care mai ies cu bicicletele pe stradă vă rog să aveți în vedere găsirea unei soluții tehnice pentru acest semn de circulație”.

Primarul Toma a citit mesajul și a anunțat că va propune în Comisia de Disciplină Rutieră – mutarea indicatorului STOP la locul lui, în buza intersecției. Ce păcat, își spun cu siguranță instructorii și examinatorii auto.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Va fi cel mai lung traseu. După Costești – Gherăseni, Trans-Bus va opera în alte două comune CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.