Stradă importantă din Buzău se asfaltează acum. Mâine se începe la alta. Primarul a anunțat extinderea programului cu alte trei străzi importante

Continuă programul record de asfaltare a străzilor din municipiul Buzău.

Astăzi, muncitorii Urbis Serv au ajuns cu asfaltarea de pe strada Victoriei în dreptul noii maternități.

„Astăzi terminăm și strada Victoriei. S-a turnat primul strat zilele trecute, astăzi îl turnăm pe al doilea. S-a asfaltat de la cârciuma „La Doru” până aici la Hasdeu. Terasamentul nu era foarte bun, de aceea s-a decis a se turna două straturi de câte 6 centimetri. Avem probleme cu buzoienii care în ciuda indicatoarelor intră pe strada care se asfaltează, iar unii își lasă mașinile în drum și pleacă”, ne-a declarat șeful de lucrări cu câteva minute în urmă.

Strada Aurorei, între Victoriei și Sculpturii

În ultima săptămână s-au mai asfaltat străzile Sculpturii și Aurorei.

De la începutul programului fixat de Primărie cu începere din luna august s-au mai rezolvat străzile:

Ion Băieșu, Gârlași, Bistriței, Tudor Vladimirescu (în fața primăriei și a platoului Dacia), Sava Gotul, Ana Ipătescu și tronsonul ce pornește din rondul de la Episcopie, pe lângă finanțe, primărie, tribunal, până la intersecția Bd. Bălcescu și Bd. Unirii.

De mâine, se va trece la asfaltarea străzii Războieni, ea fiind deja pregătită încă de astăzi de muncitori.

„Dacă vremea ne va permite, în această toamnă vom mai asfalta încă trei străzi importante. Alexandru Marghiloman, Bazalt și Șoseaua Pogonele. Avem banii necesari, cei de la Urbis au mers foarte bine în ultima lună, sper că vom reuși să facem și aceste străzi. Anul viitor continuăm programul și pe celelalte străzi cu probleme din oraș”, a anunțat primarul C-tin Toma.

Citește și articolul: Mulți buzoieni vor fi triști. Clădire importantă din Buzău, demolată acum

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.