Străzi, parcări, trotuare. Vezi AICI unde + foto

Continuă operațiunea de modernizare a orașului Buzău.

Ultimele asfaltări s-au făcut în această săptămână în cartierele Unirii și Orizont (vezi, mai jos, foto + explicații)

Asfaltare pe străduțele din spatele Bd. Unirii
Noi parcări asfaltate + intrările în blocuri
Asfaltare pe Aleea Stejarului + marcaj locuri de parcare
Din decembrie, dacă vremea va permite, muncitorii de la Urbis vor intra pe ultimul segment de pe Aleea Stejarului (zona Unirii Sud, la GPP 8)
Aleea Stejarului e paralelă cu Bd. Unirii Sud. E cu sens unic (spre centru) și servește locatarilor ca parcare, dar și ca rută de rezervă la Bd. Unirii (până la ACR)

În ultimele zile s-a mai asfaltat una din parcările de la blocurile din cartierul Orizont (vezi foto mai jos).

Din cele trei parcări de la blocurile din cart. Orizont a mai rămas una singură de asfaltat. Probabil se va face în decembrie, iar de anul viitor muncitorii de la Urbis Serv se vor muta în alt cartier al Buzăului.

Citește și:

loading...

11 comentarii la „Străzi, parcări, trotuare. Vezi AICI unde + foto

 • Mulțumesc pentru răspuns si articol. Deci din decembrie se asfalteaza ultimul segment din aleea Stejarului!

 • In zona micro 3 n-au mai văzut trotuarele asfalt de 40 de ani ! Parcări …de unde ? Stau mașinile claie peste grămadă !

 • In Micro 3, s-au demolat garajele de langa zidul Episcopiei de doi ani si nu s-a facut nimic. Montarea pavelelor pe trotuarele din Unirii nord, daca s-ar face in ritmul accelerat al laudelelor primarului, s-ar fi ajuns la Posta Calnau… Rusine !!!

 • În Broșteni și Dorobanților sunt parcări asfaltate de pe vremea lui Ceaușescu. Sper ca nu mai aveți nevoie de impozit de la acești concetățeni domnule primar!

 • Aleia Concordie din M14 cind o terminăm
  Sau macar sa veniti la fața locului să hotărîți facerea unui sens unic că nu se mai poate circula în dreptul blocului 44A și 44B

 • Pune un strat de asfalt prin parcarile comuniste, ia din carosabil si face sens unic! Vine cu numerotarea si apoi cere banul ! Totusi parcari va face domn primar ? A promis parcari subterane/supraterane ! Ai prezentat Auras module mobile de parcari etajate , dar nu le vad prin oras !
  A facut multe acest primar, nimic de zis, dar pe capitolul Parcari este zero !

 • Și prin mai nou denumitul carter Nicolae Bălcescu, pe partea dinspre Scoala 15, așteptăm asfaltarea de o veșnicie, asa cum i-au așteptat bunicii noștri pe americani. Sau probabil ca pe vajnicii asfaltatori i-o fi indus în eroare noua denumire a zonei, căci toată lumea, inclusiv localnicii o cunosteau drept Cartierul Crâng. Sau probabil ca edilii și-or fi zis ca dacă au asfaltat porțiunea dintre bulevardul Bălcescu si cimitirul Dumbrava, gata, au rezolvat problema cartierului. Bine că plătesc fraierii impozite…

 • Trotoarele de pe str. Prieteniei sunt neasfaltate de 5 ani, e tot o lucrare inceputa de Toma. Si neterminata. Se parcheaza direct pe strada datorita bordurilor cara au ramas foarte inalte. Cat dureaza sa asfaltezi doua trotoare de 100m???

 • Asteptam si asfaltarea Strazii Independentei tronsonul cuprins intre Col Buzoianu si Bd.1 Decembrie, care este varza din toate punctele de vedere.
  D-le reporter, intrebati la Primarie cand este planificat acest tronson, pt. ca onorabilul nostru Primar, ne duce cu vorba dinaintea Covid-ului (ca sigur din toamana, ca sigur din primavara, apoi sa vada daca identifica fonduri, s.a.m.d. si uite asa au trecut cel putin 2 ani)

 • Dupa Aleia Stejarului mai este si Aleia Platanului de asfaltat plus inca vreo 3-4 parcari spre str. Spiru Haret. Ori daca la anul se muta santierul in alta parte noi ramanem de izbeliste. Cineva a propus dar nu stiu cum de s-a aprobat ca Aleia Platanului sa fie cu sens dublu de circulatie si zilnic se fac blocaje si dintr-o parte si din cealalta pentru ca aleia este foarte ingusta pe 80% si permanent masini parcate pe ambele parti!!! Mai sunt si masini abandonate sau de firme si dupa toata aglomeratia persoane cu cate doua masini de familie sau chiar de persoana!!!

 • PRIMARIA BUZAU ar trebui sa mute in afara orasului SPALATORIA AUTO si SERVIS-ul AUTO de pe FRASINET …. care inseamna poluare cu detergenti . gaze esapament , zgomot ,baltoace permanente pe trotoare si face nota discordanta cu parcul IAZUL MORII , hotelul Avenue si ST. LEGUMICOLA !!!!!!!! vezi exemplul altor orase ce scot spalatoriile auto , vulacanizari si alte ateliere Consilierii locali ar trebui sa tina cont de aceasta sugesti …ptru binele si inesteticul oraSULUI NOSTRU .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.